Reha Kapsal: "Takım Her Geçen Gün Gelişiyor" - Son Dakika
Spor

Reha Kapsal: "Takım Her Geçen Gün Gelişiyor"

Reha Kapsal: "Takım Her Geçen Gün Gelişiyor"

PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Reha Kapsal, kendileri için çok önemli olan Adanaspor karşılaşmasından 3 puan aldıklarını hatırlatarak, aynı başarıyı Mersin İdmanyurdu karşılaşmasında da göstermek istediklerini söyledi.

18.12.2013 15:19

PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Reha Kapsal, kendileri için çok önemli olan Adanaspor karşılaşmasından 3 puan aldıklarını hatırlatarak, aynı başarıyı Mersin İdmanyurdu karşılaşmasında da göstermek istediklerini söyledi.

Şanlıurfaspor'un ligdeki durumu ile ilgili açıklamalarda bulunan Kapsal, her geçen gün gelişim içerisinde olduklarını belirterek, "5 aylık alışkanlığı bir anda değiştiremeyiz. Ama Adanaspor maçı futbolcularımız için çok önemliydi. Yönetiminden futbolcusuna kadar bütün haftanın gerildiği zor deplasman vardı. Böyle bir maçı geçmemiz, oyuncularımızın iyi oynamaları ve gelişim içerisinde olması, maçın 5. dakikasında 2-0 neredeyse öne geçeceğimiz bir karşılaşmaydı. Bu anlamda maçı doğru oynayarak kazanıp, şehrimize 3 puanla dönmemiz bizleri mutlu etmiştir" dedi.

"MERSİN İDMANYURDU'NU DA YENMEK İSTİYORUZ"

Gelecek hafta oynayacakları Mersin maçını kazanmak istediklerini ifade eden Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Reha Kapsal, "Mersin İdmanyurdu maçına geldiğimizde bir tane cezalı oyuncumuz var. Sankoh bizimle beraber olmayacak. Abdulhamit 60. dakikada bileği döndüğü için sakatlandı. Maça kadar yoğun tedavi uyguluyoruz. İnşallah maça yetiştirmeye çalışıyoruz. Şu ana kadar antrenmanlara çıkmadı. Ama büyük bir olasılıkla oynayacak gibi gözüküyor. Şu anda da yüzde yüz diyemeyiz, böyle bir sıkıntımız var" diye konuştu.

"HAKEMLERDEN YANA SIKINTI YAŞIYORUZ"

Kapsal, karşılaşmalarda hakemlerden yana sıkıntı çektiklerini vurgulayarak, "Üç maçta yüzde yüz penaltılarımız verilmedi. Hangisi verilecek merak ediyorum. Bu kadar mağdurluk olmaz. Biz Allah'a hamd olsun 3 maçta 6 puan aldık. Hem sarı kart yedik hem penaltımız verilmedi. Gösterilen sarı kartları istiyorlarsa net bir şekilde gösteririm. Oğuzhan, Sedat, Sercan üç oyuncumuz boşuna cezalı duruma düştü" şeklinde konuştu.

"TARAFTARLARDAN DESTEK BEKLİYORUZ"

Taraftarların maç boyunca desteklerini isteyen Kapsal, "Bazı sıkıntılarımız var. Bunlar giderilecek. Ama taraftarlarımızın daha sabırlı olmaları gerekir. Biz taraftarımızdan memnunuz. Onlar bizim gücümüz, onlar her zaman bize destek veriyorlar. Yani oyuncu yeri geldiğinde doğru taraftar istemeyebilir. Bu durumda takımı ateşlemek gerekir. 90 dakika boyunca taraftarlarımızın bizlere destek vermesi gerekir. Maç bittikten sonra istediklerini söyleyebilirler" dedi.

"SIKI ANTRENMANLAR YAPIYORUZ"

Mersin maçına sıkı antrenmanlarla hazırladıklarını ifade eden Kapsal, "Adanaspor karşılaşmasındaki başarımızı kendi evimizde konuk edeceğimiz Mersin İdmanyurdu maçında da göstermek istiyoruz. Futbolcularımızla birlikte sıkı antrenmanlar gerçekleştiriyoruz. İnşallah bu karşılaşmadan da 3 puan alacağız" açıklamasında bulundu. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Reha Kapsal: 'Takım Her Geçen Gün Gelişiyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement