Galatasaray'da Gidecekler Belli Oldu - Son Dakika
Spor

Galatasaray'da Gidecekler Belli Oldu

Galatasaray\'da Gidecekler Belli Oldu

Mancini, gidecek ve gelecek futbolcular için yönetime raporunu sundu. Eboue, Hajrovic, Ontivero ve Dany artık sarı kırmızılı formayı giyemeyecek.

30.05.2014 10:17  Güncelleme: 11:01

Galatrasaray’da yeni sezon öncesi transfer stratejisi 5+3 kuralına göre şekillendirilecek. Eboue başta olmak üzere, Hajrovic, Ontivero ve Dany artık sarı kırmızlı formayı giyemeyecek. İtalyan hoca öncelikle yerli transferine ağırlık veriyor ve Mevlüt Erdinç, Olcan Adın, Tarık ve Şener’in işinin bitirilmesini istiyor.

MANCINI, RAPORUNU YÖNETİME VERDİ

Roberto Mancini yeni sezon öncesi 5+3 formülü için ince hesaplar yapıyor. İtalyan hoca, yerli oyuncu transferine yeni yabancı kuralı nedeniyle daha fazla ağırlık veriyor. Bu konuyla ilgili yönetime raporunu sunan Mancini, transfer döneminde yatırımın Türk oyunculara yapılmasını istedi. Tecrübeli hoca, kadroda sözleşmeleri devam eden 11 yabancı oyuncudan 4’ünün ise şimdiden isminin üzerini çizdi. 8 yabancı ile sahaya çıkabileceği için Mancini, öncelikle kafasında düşünmediği isimleri yönetime bildirdi. Yabancı kontenjanını boşaltmak isteyen sarı kırmızılı yönetim, gönderilecekler listesini hocadan almış oldu.

EBOUE İSTENMEYEN ADAM

Listenin başında alacağını tahsil edemediği için kulübü FIFA’ya şikayet eden Boşnak İzet Hajrovic var. Oyuncu dönse dahi kiralaya verilecek.

Tecrübe ve maç eksiği bulunan Lucas Ontivero da, başka kulübe gönderilecek. Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren Dany ise Mancini’nin planlarında kesinlikle yok. Kamerunlu’dan kulüp bulması istendi. Son olarak üzeri çizilen diğer isim ise 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Eboue. Oyuncudan umudunu kesen Mancini, sağ beke bir yerli alınmasını talep etti.

Kadroya girme şansı zor olan Salih Dursun gönderilecek isimlerden biri. Oğuzhan Kayar, Umut Gündoğan da kiralık olarak gönderilecek.

YERLİ TRANSFER LİSTESİ KABARIK

Dört yabancının gitmesi halinde bir yabancı kontenjanı açılacak. Mancini bu hakkını üst düzey bir stoperde kullanacak. Amrabat ve Bruma ise sezon başı kampına götürülecek. Burada kendilerine şans tanınacak. İtalyan hocanın istediği yerli futbolcular arasında ise ilk sırada Mevlüt Erdinç ile Olcan Adın var.

Sol ve sağ bekin yanı sıra kanatta oynayan Tarık Çamdal ise yine Roberto Mancini’nin gözdesi durumunda.

Mancini’nin öncelikli alınmasını istediği listenin son sırasında ise bir sağ bek var. İtalyan hoca Bursaspor’da forma giyen Şener Özbayraklı’nın ismini listeye yazdı. Galatasaray yönetimi şimdi hocalarının verdiği listedeki yerlilerin işi bitirmek için kolları sıvadı.


MANCİNİ’NİN KARE ASI


OLCAN ADIN

(Trabzonspor)
Her iki kanatta oynuyor.


MEVLÜT ERDİNÇ

(Saint Etienne)
Forvet - Kanat



TARIK ÇAMDAL


(Eskişehirspor)
Sağ ve sol bek


ŞENER ÖZBAYRAKLI(Bursaspor)
Sağ bek oynuyor. Hücumda etkili )




Izet Hajrovic

(Durumu belirsiz. Dönse dahi kiraya verilecek)
Lucas OntIvero
(Bekleneni veremedi. O da kiraya gönderilecek)
Dany
(Mancini tarafından düşünülmüyor. Yollanacak)
Eboue
(Kendisinden takım bulması istendi. Düşünülmüyor)

Amrabat ve Bruma’nın durumlarına bakılacak. Mancini kendilerine kampta son bir şans verecek.

Galatasaray’ın şu anda 11 kontratlı yabancısı bulunuyor. Yönetim, bu sayıyı düşürmek için çalışıyor.




HÜRRİYET

 

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Galatasaray'da Gidecekler Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • asdasd: İlla yabancı kontenjanını açmak istiyorsan ver Muslera'yı 20 M £ Al Onur'u 5 m £ 11 1 Yanıtla
  • emre b.: muslera melo alex sneijder bruma harıc hepsını yolla mevlut tarık bılal olcan alınmalı yabancı yı bence bu sene hıc almamak lazım 1 4 Yanıtla

Advertisement