Salon Okçuluk Türkiye Şampiyonası Kayseri'de - Son Dakika
Spor

Salon Okçuluk Türkiye Şampiyonası Kayseri'de

Salon Okçuluk Türkiye Şampiyonası Kayseri\'de

Türkiye Okçuluk Federasyonu "Salon Federasyon Kupası Okçuluk Yarışmaları", 17-18 Aralık'da Kadir Has Kültür Merkezi Dünya Ticaret Merkezi Salonları'nda yapılacak.

15.12.2011 10:35

Türkiye Okçuluk Federasyonu "Salon Federasyon Kupası Okçuluk Yarışmaları", 17-18 Aralık'da Kadir Has Kültür Merkezi Dünya Ticaret Merkezi Salonları'nda yapılacak. Klasik Yay-Makaralı Yay, Gençler-Büyükler, Bay-Bayan Kategorilerinde gerçekleştirilecek olan yarışmalara, Türkiye'nin çeşitli illerinden gelen yaklaşık 500 sporcu katılacak.

Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Metin Özer, önemli bir organizasyona ev sahipliği yapmaktan ve Türkiye okçularını Kayseri'de konuk etmekten büyük memnuniyet duyduklarını belirterek, yarışmalara katılacak olan sporculara başarılar diledi. Okçuluk Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi ve İl Temsilcisi Üstün Tuncer ise, federasyonun 2011 yılı son faaliyetini Kayseri'de gerçekleştirme kararı almasını memnuniyetle karşıladıklarını kaydetti ve bu şampiyonanın Kayseri'nin tanıtımına önemli katkılar sağlayacağına inandığını söyledi. Tuncer, Kayserili sporseverleri yarışmaları izlemeye davet etti.

Yarışmalar, 17-18 Aralık 2011, Cumartesi – Pazar günleri, 08.00-18.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek. Kayseri'deki şampieyonada alınan derecelere göre gençler ve büyükler milli takım aday kadroları oluşacak.

Öte yandan, Türkiye Okçuluk Federasyonu tarafından düzenlenen Hakem Kursu, Erciyes Üniversitesi'nde devam ediyor. Hakem Komitesi Üyesi Orhan Şentürk ve Kayseri Bölgesi Okçuluk Milli Hakemlerinden Murat Kahraman tarafından verilen kursa, Türkiye'nin çeşitli illerinden gelen yaklaşık 45 hakem adayı katılıyor. Hakem kursu, yarın sona erecek. Kursta başarılı olan adaylar, stajyer hakem olarak göreve başlayacak. - Kayseri

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Salon Okçuluk Türkiye Şampiyonası Kayseri'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement