Samsunspor, 9 Puan Hedefine Ulaşamadı - Son Dakika
Spor

Samsunspor, 9 Puan Hedefine Ulaşamadı

Samsunspor, 9 Puan Hedefine Ulaşamadı

Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Soğuk: "Son 3 maçımızdan 9 puan hedeflemiştik 2 puan alabildik"

23.09.2013 17:28

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un futbol şube sorumlusu Nihat Soğuk, "Son 3 maçımızdan 9 puan hedeflemiştik 2 puan alabildik" dedi.

Soğuk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, deplasmanda oynadıkları ve 1-0 yenildikleri Boluspor maçını değerlendirdi.

Denizlispor, Adana Demirspor ve Boluspor maçlarından 9 puan hedeflediklerini belirten Soğuk, "Son 3 maçımızdan 9 puan hedeflemiştik 2 puan alabildik. Ekigho Ehiosun ile Eldin Adiloviç'in sakatlanması ve onların yerine oynayan futbolcuların iyi niyetinin sonuca tesir etmemesi bizi hedefimizden alı koydu" diye konuştu.

"Telafi edeceğimizi düşünüyorum"

Özellikle Boluspor karşısında çok iyi oynadıklarını ifade eden Soğuk, "Boluspor'u ikinci yarı sahasına hapsettik, ancak skoru bulamadık. Golü bulmuş olsak maç daha farklı olabilirdi. Özellikle ilk yarıda Aminu Umar ile yakaladığı pozisyonlardan birini gole çevirse skor bizim lehimize oluşabilirdi. Ancak, hakemin yanlış kararı sonucu verilen penaltıdan yediğimiz tek golle yenik duruma düştük ve maç öyle tamamlandı. iyi takımlar hakem kararları ne olursa olsun onu da geçmek zorundadırlar. Biz Bolu'da bunu başaramadık. Sezonun başı olması nedeniyle kaybettiğimiz puanları telafi edebileceğimizi düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

"Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçını kaybetmeye tahammülümüz kalmadı"

Ekigho ve Adiloviç'in bir an önce iyileşmesi için sağlık ekibinin yoğun çalıştığını vurgulayan Soğuk, şunları kaydetti:

"Ekigho ve Adiloviç'in deplasmanda oynayacağımız 1461 Trabzon maçına yetişeceğini düşünüyorum. Onun öncesinde sahamızda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağız. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi bu ligde yıllardır orta sıralarda mücadele eden bir ekip. Biz de geçen yıla oranla takımızda ciddi değişiklikler yaptık. İyi mücadele eden bir ekip haline geldik. Sakat oyuncularımıza rağmen bu maçı kaybetmeye tahammülümüz kalmadı. Oyuncularımızda bunun bilincinde, inanıyorum ki iyi mücadele ederek 3 puanı hanelerine yazdıracaklar" - Samsun

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Samsunspor, 9 Puan Hedefine Ulaşamadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement