Samsunspor'dan Taha'ya Pankartlı Moral - Son Dakika
Spor

Samsunspor'dan Taha'ya Pankartlı Moral

Samsunspor\'dan Taha\'ya Pankartlı Moral

Samsunspor, bu akşamki idman öncesinde sakatlık dolayısıyla uzun süre takımdan ayrı kalacak Taha Yalçıner için pankartla mesaj gönderdi.

14.08.2015 20:04

Samsunspor, bu akşamki idman öncesinde sakatlık dolayısıyla uzun süre takımdan ayrı kalacak Taha Yalçıner için pankartla mesaj gönderdi.

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, hafta sonu oynayacağı Altınordu maçı öncesinde Samsun'daki hazırlıklarını bu akşam yaptığı idman ile sonlandırdı. Nuri Asan Spor Tesisleri'nde teknik direktör Ümit Özat yönetiminde çalışan kırmızı-beyazlı ekip, idman öncesinde sakatlık dolayısıyla uzun süre sahalardan uzak kalacak Taha'ya moral vermek amacıyla pankart ile mesaj gönderdi.

Akşam saat 18.00'daki antrenman gruplar halinde pas çalışması ile başladı. Pas çalışmasının ardından iki gruba ayrılan oyuncular orta ve gol çalışması yaptı. Antrenman orta çalışmasının ardından yarı sahada yapılan çift kale maçla son buldu.

Öte yandan yarın Samsunspor, Altınordu maçı için yarın sabah 10.00'da Samsun'dan İstanbul'a hareket edecek. İstanbul'dan aktarmalı olarak İzmir'e geçecek olan kırmızı-beyazlılar, buradan da kara yolu ile maçı oynayacakları Denizli'ye geçecek. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Samsunspor'dan Taha'ya Pankartlı Moral - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement