Şanlıurfa Engelliler Telafi Peşinde - Son Dakika
Spor

Şanlıurfa Engelliler Telafi Peşinde

Şanlıurfa Engelliler Telafi Peşinde

Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Engelliler'in antrenörü Serdar Yıldırım, "İlk haftanın iki mağlup takımının mücadelesinden taraftarlarımızın da desteğiyle galip gelerek, yenilgiyi telafi etmek istiyoruz.

03.11.2016 12:14

Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Engelliler'in antrenörü Serdar Yıldırım, "İlk haftanın iki mağlup takımının mücadelesinden taraftarlarımızın da desteğiyle galip gelerek, yenilgiyi telafi etmek istiyoruz." dedi.

Yıldırım, AA muhabirine yaptığı açıklamada, lige Yalova Ortopedikler Spor Kulübü (YOSK) mağlubiyetiyle başlamanın üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.

Hafta sonu evlerinde ağırlayacakları TSK Rehabilitasyon takımını mağlup etmek istediklerini aktaran Yıldırım, şunları kaydetti:

"Lige galibiyetle başlamak istiyorduk ancak YOSK maçından şanssız bir şekilde mağlubiyetle ayrılmak zorunda kaldık. Bu hafta sonu kendi evimizde TSK Rehabilitasyon ile karşılaşacağız. İlk haftanın iki mağlup takımın mücadelesinden taraftarlarımızın da desteğiyle galip gelerek, yenilgiyi telafi etmek istiyoruz. Takımda sakatlığı süren Bekir dışında bir eksiğimiz bulunmuyor. İnşallah bu hafta galip gelerek taraftarlarımızı mutlu etmek istiyoruz."

Şanlıurfa ekibi, 6 Kasım Pazar günü ikinci hafta maçında sahasında TSK Rehabilitasyon'u konuk edecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Şanlıurfa Engelliler Telafi Peşinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement