Şanlıurfaspor, Fethiyespor Maçına Hazırlanıyor - Son Dakika
Spor

Şanlıurfaspor, Fethiyespor Maçına Hazırlanıyor

Şanlıurfaspor, Fethiyespor Maçına Hazırlanıyor

PTT 1. Lig takımlarından Şanlıurfaspor, sahasında yapacağı Fethiyespor maçına hazırlanıyor.

13.02.2014 16:35  Güncelleme: 16:37

PTT 1. Lig takımlarından Şanlıurfaspor, sahasında yapacağı Fethiyespor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Reha Kapsal nezaretinde GAP Vadisi Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda, futbolcular koşu, dar alanda kısa pas ve depar çalışması yaptı. Yarı sahada çift kale maçın ardından Kapsal, bazı futbolcularla özel olarak çalıştı.

Kapsal, antrenman sonrası AA muhabirine yaptığı açıklamada, iyi oynamalarına rağmen uzun zamandır GAP Arena Stadı'nda kazanamadıklarını söyledi.

Takımın üzerindeki bu olumsuz psikolojiyi atmak için Fethiyespor maçını mutlaka kazanmaları gerektiğini ifade eden Kapsal, takım olarak bunu başarabilecek güçte olduklarını kaydetti.

Rakiplerinin son haftalarda iyi bir form grafiği yakaladığına işaret eden Kapsal, düşündüklerini sahaya yansıtarak maçta "gülen taraf" olmak istediklerini vurguladı.

Takımda sakatlığı süren Banahane dışında eksik oyuncularının bulunmadığını dile getiren Kapsal,  "Ligde son haftaların en formda takımlarından biriyle karşılaşacağız. Onun için zor bir maç olacak ama  kolay maç da yok. Tek düşüncemiz Allah'ın izniyle uzun süredir kazanamadığımız sahamızda üç puan almak" diye konuştu.

Hakemlerin son haftalarda kendi aleyhlerine karar vererek maçları etkilediğini öne süren Kapsal, şunları kaydetti:

"Geçmiş haftalarda bunu çok yaşadık. Hakemler sürekli hatalı kararlar veriyor. Her hafta iç ve dış sahada bu sıkıntıyı yaşıyoruz. İstediğimiz, hakemlerin biraz daha adaletli maç yönetmeleri. Spor Toto Süper Lig'de bir hakem hatası gündemi değiştiriyor. PTT 1. Lig'de sanki yarış yok, şampiyonluk yok, küme düşme yok, herkes öylesine oynuyor gibi bir hava hakim. Buna yetkililerin dikkat etmesi gerekiyor." - Şanlıurfa

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Şanlıurfaspor, Fethiyespor Maçına Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement