Senad Ok: Kjaer Satılmasaydı, F.bahçe Avrupa'ya Gidemezdi - Son Dakika
Spor

Senad Ok: Kjaer Satılmasaydı, F.bahçe Avrupa'ya Gidemezdi

Senad Ok: Kjaer Satılmasaydı, F.bahçe Avrupa\'ya Gidemezdi

Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok, Skorer TV'de Ezgi Toper'le Fenerbahçe'deki gelişmeleri yorumladı.

02.05.2018 14:45

Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok, Skorer TV'de 'Fenerbahçe Özel' programında sarı-lacivertli takımdaki gelişmeleri aktartı.
Teknik direktör Aykut Kocaman'ın geleceği ile ilgili konuşan Ok, "Seçimde Ali Koç kazanırsa, Aykut Kocaman istifasını sunar. Aziz Yıldırım seçildiği takdirde Aykut hocayla devam edecek. Aykut hoca Aziz Yıldırım'a da istifasını sunabilir. Aziz Yıldırım'ın Aykut hocayı bırakmayacağını düşünüyorum. Rıdvan hocanın verdiği bilgi üzerinden gidersek, Aykut hoca istifa etse de takımın başında kalır. Kim başkan seçilirse seçilsin Aykut hocanın görevi devam etme ihtimalini yüksek görüyorum.
"Kjaer satılmasaydı, Fenerbahçe Avrupa Kupaları'na katılamazdı"
Fenerbahçe seneye Avrupa Kupaları'na katılıyor. UEFA'ya 2.5 milyon euro zarar gösterdiler, ama UEFA bu farkı kabul etti. Kjaer'in satılması ile 13.5 milyon euro bonservis bedeli kasaya girdi. Kjaer satılmasaydı F.Bahçe Avrupa'ya gidemezdi. Acıbadem'le yapılan anlaşma da önemliydi. Uzun süren bir anlaşma yapıldı. Ceferin, "Biz kulüpleri yaşatmak için buradayız" dedi. F.Bahçe yüksek kura ve futbolda iddialı olmaya çalışmasına rağmen 2.5 milyon euro farkla dengeyi tutturdu. F.Bahçe yüksek maaşlı oyuncuları göndermek zorunda kalabilir. Başka teknik adamın gelmesi o açıdan zor. F.Bahçe'nin bütçe fazlası olsa Aykut hocaya gitmezlerdi. Takımın başı sıkıştığı zaman Aykut hocaya gittiler. Şartlar Aykut hocayı getirdi. Yarın Aziz veya Ali Bey "Seninle yolları ayıralım" dese Aykut hoca tazminat bile talep etmez. Gelecek sene bu seneden daha zor geçecek. F.Bahçe'nin yine kaynak bulması gerekiyor. Josef de Souza belki çok iyi bir paraya satabilir. Bu tabloda üst düzey yabancı teknik adam zor gibi görünüyor" yorumunu yaptı.
"Beşiktaş yarın sahaya çıkarsa Dirar ve Skrtel yok"
Ziraat Türkiye Kupası'na değinen Senad Ok şöyle devam etti: "Fenerbahçe, Beşiktaş sahaya çıkacakmış gibi hazırlanıyor. Aykut Kocaman buna göre planlarını yapıyor. Beşiktaş sahaya çıkarsa Dirar ve Skrtel forma giyemeyecek. F.Bahçe'nin ciddi bir şampiyonluk adayı olduğunu söyleyebiliriz. Güzel bir lig oluyor. Ayrıca F.Bahçe'nin Bursaspor maçını kazanacağını düşünüyorum. Bundan sonra kolay kolay puan kaybetmezler. Dirar'ın olmayışının Kasımpaşa maçında takım savunmasına nasıl sıkıntı yaşattığını gördük. Fenerbahçe tam kadro sahaya çıkacak."

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Senad Ok: Kjaer Satılmasaydı, F.bahçe Avrupa'ya Gidemezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement