Serhat Ulueren: Fatih Terim Futbolcudan Anlamaz - Son Dakika
Spor

Serhat Ulueren: Fatih Terim Futbolcudan Anlamaz

Serhat Ulueren: Fatih Terim Futbolcudan Anlamaz

Vatan Gazetesi yazarı Serhat Ulueren, "Fatih Terim futboldan anlar ancak futbolcudan hiç anlamaz." dedi.

06.02.2014 17:29  Güncelleme: 17:31

Türkiye Futbol Direktörü ve A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim hakkında günün çarpıcı yazısı Vatan Gazetesi yazarı Serhat Ulueren'den geldi. Fatih Terim'in futbolcudan anlamadığını iddia eden Ulueren, iddiasını 1990 yılında yaşadığı bir anısıyla pekiştirdi. Tecrübeli yorumcu, yazısında şu ifadeleri kullandı:

"1990'ın aralık ayı ve ben G.Saray muhabiriydim. Devre arası kampı için Kuşadası'ndaydık. G.Saray'ın uzun uğraşlar sonrası renklerine bağladığı Kosecki ülkesi Polonya'nın en popüler oyuncusuydu. G.Saray o zaman için rekor bir ücret ödeyip aldığı Kosecki ile şampiyonluğun en büyük adayıydı. Üstelik ligin ilk yarısını Beşiktaş'ın 5 puan önünde lider bitirmişti.

"KOSECKI TAKIMLA UYUMLU DEĞİLDİ"

Hatırlatmakta fayda var; lig 16 takımla oynanıyor ve galibiyete 2 puan veriliyordu. Sonra ne oldu? Kosecki ve G.Saray ligin ikinci yarısında döküldü ve Beşiktaş aradaki 5 puanlık farkı kapatıp ligi de G.Saray'ın 5 puan önünde şampiyon bitirdi. Kosecki kötü oyuncu muydu? Asla ama takım arkadaşlarıyla uyumu olmadı.

"LUTU DEMİŞTİ, OYNATMADAN GÖNDERDİ"

Sene 1998. Yine muhabirdim ve Terimli G.Saray'ı bu defa Marmaris kampında takip ediyordum. Terim'le ben ve diğer muhabir arkadaşlar balıkçıya gitmiştik. Terim bize, "Lutu adında süper bir yetenek aldık. Çocuk rüzgar gibi. Kimse tutamıyor. Görün bak dünya yıldızı olacak" demişti. Rumen Lutu, G.Saray'a geldi. O G.Saray bir önceki sezon gibi yine şampiyon oldu ama Lutu sadece 3 maç oynadı ve G.Saray'dan lig bitmeden gönderildi. Yani rüzgar çocuk denilen Lutu, hem Terim'i hem bizleri büyük hayâl kırıklığına uğrattı.

"HAGİ İÇİN 'OLURSA DA OLUR OLMASA DA' DEDİ"

Fatih hocanın, biliyorum alınacak ama futboldan iyi anladığını ama futbolcudan hiç anlamadığını düşünüyorum. Zaten Hagi'nin transferi gündeme geldiğinde de dudak bükmüş, "Olsa da olur, olmasa da olur" demişti."

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Serhat Ulueren: Fatih Terim Futbolcudan Anlamaz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • BJK.'Lİ.: adam galatasaraydan ayrıldıktan sonramı böyle oldu.kaç yıldır sen neredeydin ulueren .ayrıca böyle bir yapısı varken neden galatasarayın hep kötü duruma düştüğünde terimi getirdiniz.ne derseniz deyin ama milli takımın başındaykende futbolcuyu motive etmesini bildi vemilli duygularımıza rehber oldu.ben beşiktaşlıyım ama elin yabancısından bin defa iyi birisi.kim ne düşünürse düşünsün... 25 1 Yanıtla
  • ayhan dayan: Katılıyorum. Kendi transfer ettiği Riera, Amrabat, Dany, Chadju, Yiğit Gökoğlan ve daha önceki dönemde aldırdığı pek çok futbolcu... Kocaman fiyaskolar değil mi? 20 4 Yanıtla
  • vıdıdvıdıdıvıdı: futbolcudanda ruhundanda adam anlıyorki demek tek başına değil takım halinde futbolcularıyla kendini FATiH TERİM yaptırmamış boşuna.bi marka isim ve başarı öyküsü yatıyor olması geçmişinde tek başınamı oldu sn ulueren! 19 4 Yanıtla
  • Mustafa GÜN: Kosecki geldiğinde TERİM Galatasaray'ın hocası değildi... 4 2 Yanıtla
    deepfritz: iyi oku haberi :) 0 0

Advertisement