Sıla Şahin İsyan Etti: Ailem Razı Olduktan Sonra Kimseyi İlgilendirmez - Son Dakika
Spor

Sıla Şahin İsyan Etti: Ailem Razı Olduktan Sonra Kimseyi İlgilendirmez

Çıplak fotoğraflarıyla ve İlkay Gündoğan'la yaşadığı aşkla adını duyuran Sıla Şahin, hakkında yapılan "Sen bir Türk'sün bu şekilde hareket edebilir misin?" şeklindeki eleştirilere sert yanıt verdi.

24.03.2016 09:06  Güncelleme: 11:46

Borussia Dortmund ve Almanya Milli Takımı'nın Türk asıllı futbolcusu İlkay Gündoğan'ın eski sevgilisi model ve oyuncu Sıla Şahin, hakkında yapılan "Sen bir Türk'sün bu şekilde hareket edebilir misin" şeklindeki eleştirilere sert yanıt verdi.

"TÜRKİYE'DE KADINLARA YER VERİLMİYOR"

Şimdilerde Hannover 96'nın kalecisi Samuel Radlinger ile birlikte olan Sıla Şahin, Almanya'da başarılı olmasının sebebini anlattı. " Türkiye'de bazı kadınlara bir yere gelebilmeleri için yer verilmiyor." diyen Şahin, "Bu çok üzücü bir durum. Almanya'da yaşayarak kendi özgürlüğümü kazanarak bulunduğum noktaya geldim." ifadelerini kullandı.

"AİLEM RAZI OLDUKTAN SONRA KİMSEYİ İLGİLENDİRMEZ"

Hakkında yapılan eleştirilere sert yanıt veren Sıla, "Orada bile 'Sen bir Türk'sün bu şekilde hareket edebilir misin? Sen çok özgürsün' diye tepkiler aldım. Bu hayat benim, ailem razı olduktan sonra kimseyi ilgilendirmez." şeklinde konuştu.

PODYUMDAN SAHAYA İNMİŞTİ

Dünyaca ünlü erkek dergsi Playboy'un Almanya baskısında yer alan çıplak fotoğraflarıyla tanınan fotomodel ve aktrist Sıla Şahin, Kadınlar Futbol 1. Lig 1207 Antalya Muratpaşa Belediyespor'da forma giyen yakın arkadaşı Filiz Koç'un antrenmanını ziyaret etmişti.



Sıla Şahin İsyan Etti: Ailem Razı Olduktan Sonra Kimseyi İlgilendirmez

Son Dakika Spor Sıla Şahin İsyan Etti: Ailem Razı Olduktan Sonra Kimseyi İlgilendirmez - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (14)

  • İSTİKLAL: Yarabbi ar damarımızı yırtma,çatlatma utanma duygumuzu elimizden alma. 21 2 Yanıtla
  • refik: Akpliler ziplar şimdi. Karamandaki küçücük çocuklara tecavuzu görmez , boş yorumlar yapın bakalım. Çok namuslusunuzya 12 8 Yanıtla
  • Badıy: Aileninde seninde allah belanı verisin 14 4 Yanıtla
  • SERTAN: Sıla bende bir yerlere gelmek istiyorum,istersen soyunabilirim,birazda türkiye ve türkler hakkında atar tutarım,nasıl faydası olurmu,anlatsana biraz sen ustasın bilirsin.. 12 3 Yanıtla
  • baba: oh oh soyun soyun yawyum 10 4 Yanıtla
  • sevilay: Doğru soyluyorsun senin gibi arsizlar da bu goruşe iyi falan deyip ilerler ozgurluk bu değil tanimini iyi yap biliyorsan konuş 10 4 Yanıtla
  • Bursa-orhan gazi: Bu kim be ??başka haber mi yok yazıklar olsun size 13 0 Yanıtla
  • secos: Her koyun kendi bacagindan asilir. 5 4 Yanıtla
  • benko: Ama onun ne yaptığı bizi ilgilndirmez..ailesi para için izin veriyorsa 7 1 Yanıtla
  • benko: Türk televizyonlarinda bayan sunucularin, ve kedicikler de yarı çıplak 5 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement