Sivasspor, Bursaspor Maçına Hazırlanıyor - Son Dakika
Spor

Sivasspor, Bursaspor Maçına Hazırlanıyor

Sivasspor, Bursaspor Maçına Hazırlanıyor

Sivasspor, Spor Toto Süper Ligde Bursaspor ile hafta sonu deplasmanda yapacağı maça hazırlanıyor.

02.04.2014 15:52  Güncelleme: 15:53

Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'de Bursaspor ile hafta sonu deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Kulüp tesislerinde teknik direktör Roberto Carlos yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, top kapma, pas ve kondisyon çalışmasının ardından yarı sahada çift kale maçla sona erdi.

İzinli Aatif Chahechouhe ve Eren Aydın'dan yoksun gerçekleştirilen idmanda, Aydın Karabulut ve Mehdi Taouil ise takımdan ayrı koştu. Sağ bek Abdurrahman Dereli'nin ise sakatlığı nedeniyle salonda çalıştığı öğrenildi.

Takım kaptanı Kadir Bekmezci, idman öncesinde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ligde hafta sonu zor bir karşılaşmanın kendilerini beklediğini söyledi.

Ligde geçen hafta sonu Gaziantepspor'u 3-2 mağlup ettiklerini anımsatan Bekmezci, "Bursaspor deplasmanına moralli gideceğiz, ona göre kendimizi hazırlıyoruz. İnşallah bu maçta istediğimiz sonucu alırız. Hedefimiz, her maçı kazanmak. Bursaspor deplasmanına 3 puan için gidiyoruz, inşallah iyi futbol oynayarak bu maçı kazanırız" dedi.

Ligde üst üste maçlar kaybettiklerini hatırlatan Bekmezci, geçen hafta aldıkları galibiyetle tekrar yükselişe geçtiklerini belirterek, "Avrupa kupalarına gitme hedefimiz var ve hedefimize ulaşmamız için puan kaybetmemeliyiz. O yüzden Bursaspor maçı biçim için çok önemli, inşallah bu maçı kazanırız" ifadesini kullandı.

Forvet John Utaka ise Gaziantepspor maçında 2 gol attığı için çok mutlu olduğunu dile getirdi. Sezon sonuna kadar gollerine devam etmek istediğini ifade eden Utaka, "Sakatlığım geçti ve tam anlamıyla hazırım. Bursaspor maçından ümitliyiz, iyi bir maç olacak" diye konuştu.

Sol bek Ziya Erdal da Gaziantepspor maçını kazanarak ligde tekrar 4. sıraya yükseldiklerini hatırlatarak, "Konumumuzu korumak açısından bu maç önemli. Bursaspor maçından puanla ayrılmak istiyoruz, 3 puan alacak gücümüz var, buna inanıyoruz" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Sivasspor, Bursaspor Maçına Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement