Skibbe'den Fikstür Değerlendirmesi - Son Dakika
Spor

Skibbe'den Fikstür Değerlendirmesi

Skibbe\'den Fikstür Değerlendirmesi

Kardemir D.Ç Karabükspor Teknik Direktörü Michael Skibbe, 2012-2013 sezonu fikstürü için, ilk 4 haftanın kendileri için zor bir görev olduğunu söyledi.

14.07.2012 14:26

Kardemir D.Ç Karabükspor Teknik Direktörü Michael Skibbe, 2012-2013 sezonu fikstürü için, ilk 4 haftanın kendileri için zor bir görev olduğunu söyledi.

Teknik direktör Michael Skibbe İHA'ya yaptığı açıklamada, dün çekilen 2012-2013 sezonu fikstürünün zor bir program olduğunu söyleyerek, "Trabzonspor ile lige başlayacağız ve arkasından lige yeni çıkan Kasımpaşa ile devam edeceğiz. Kasımpaşa'nın da iyi bir takım yaptığını biliyoruz. Üçüncü maçımız Beşiktaş ve ardından Bursaspor'u düşünürsek son yıllarda üst sıraları zorlayan en önemli ekiplerle oynayacağız. O yüzden ilk 4 hafta zor bir görev olacak. Bizim hedefimizi süper ligde kalıcı bir takım olmak. Zorlu rakipler olsa bile bizim kapasitemiz buna müsait olup direnebileceğimizi ve karşı koyabileceğimizi biliyoruz. Kalıcı olmak için bunu da yapmamız lazım" dedi.

Ligin başlamasına bir ay gibi bir zaman olduğunu ve Gerede kampında ikinci hazırlık maçının yaptıklarını da belirten Skibbe, "Bizim burada her şeyden önce 35 kişi olmamıza rağmen özellikle liglerde kiralık oynayan ve altyapımızda olan oyuncularımıza da çok yer vermeye çalıştık. Onları özellikle hazırlık maçlarında oynattık. Diğer oyuncuları önceden daha iyi bildiğimiz için bunlara göre hazırlık yapıp, Avusturya kampında daha ufak bir kadro ile devam etmek için karar vereceğiz. Muhakkak ikinci kampa daha farklı kararlar alıp kadroyu aşağıya düşürmeye zorlanacağız. Gerede'de 8 gündür kamp yapıyoruz. Bazı hazırlık maçları ve idmanlar olsun gözlemlediğimiz not ettiğimiz teknik ekip olarak düşündüğümüz bazı şeyler var. Bu gözlemlediklerimizi teknik ekip olarak belirtip yönetime sunacağız" açıklamasında bulundu.

Takıma takviye düşündüklerini de anlatan Skibbe, " Anlaşması yapılmayan ve kampa katılan Selim Teber takıma katkı vererek ileriye doğru getirecek bir oyuncu. Takıma takviye olarak orta saha alanında düşündüğümüz transferlerden bir tanesi. Avusturya kampı sonrası orada yapacağımız çalışmalarda ve hazırlık maçlarından eksik gördüğümüz yere de nokta transferi yapacağız" ifadelerini kullandı. - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Skibbe'den Fikstür Değerlendirmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement