Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta hafta sonu sahasında Ankara temsilcisi Keçiörengücü’nü ağırlayacak Yeni Malatyaspor’da takım kaptanı Vedat Kapurtu ile sol bek oyuncusu Osman Fırat açıklamalarda bulundu.

29.04.2015 13:10

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta hafta sonu sahasında Ankara temsilcisi Keçiörengücü'nü ağırlayacak Yeni Malatyaspor'da takım kaptanı Vedat Kapurtu ile sol bek oyuncusu Osman Fırat açıklamalarda bulundu.

Yeni Malatyasporlu sol bek oyuncusu Osman Fırat, geçen hafta Menemen karşısında aldıkları sonuçla erteledikleri şampiyonluğu bu hafta yaşayacaklarını söyledi.

FIRAT: "YILLARCA HEP FİNALLERDEN DÖNDÜK, BU KEZ OLACAK"

Menemen maçı için üzgün olduklarını ve taraftarlardan özür dilediklerini belirten Osman Fırat, "Onlara 1 hafta önceden şampiyonluğu yaşatmak istiyorduk ama olmadı. Artık o maçı geride bıraktık. Çünkü son maçımız kaldı. 3 puan öndeyiz. Bu takımın şampiyon olacağına herkes inanıyor. Bizler daha çok inanıyoruz. Bu takım şampiyon olacak herkes buna inansın. Menemen maçı bir kazaydı. Hafta sonu oynayacağımız maç daha ciddi bir şekilde hazırlanıp artık şampiyonluğumuzu ilan etmek istiyoruz" dedi.

Bir Malatyalı olarak şampiyonluğa herkesten daha çok kendisinin mutlu olduğunu söyleyen Osman Fırat, buranın suyunu içip ekmeğini yiyen biri olarak bu başarıyı çok istediğini kaydetti.

Çok heyecanlı ve mutlu olduğunu ifade eden Osman, "Bütün arkadaşlarım çok heyecanlı. Ben suyunu içmiş, ekmeğini yemiş biri olarak daha bir mutluyum. İnşallah şampiyon olacağız. Çünkü tek isteğimiz bu. Yıllarca hep finallerden dönmüştük. İnşallah burada memleketimde olur. Taraftarlarımız bizi desteklemeye devam etsinler. Biz bu şampiyonluğu onlara hediye edeceğiz" diye konuştu.

KAPURTU: "PAZAR GÜNÜ BU SAHADAN ÇIKMAK KOLAY OLMAZ"

Takımın tecrübeli kaptanı Vedat Kapurtu ise, "İki buçuk milyon Malatyalıyı üzdük, kısmet bu haftayaymış" dedi.

Menemen'e giderken Pendik'in Aydın'ı yenip, kendilerinin de 1 alıp son hafta da sahalarında şampiyonluk turu atma düşüncesi taşıdıklarını ancak şimdi daha avantajlı bir durumda olduklarını belirten Kapurtu, "Allah bize altın tepside 3 puanlık farkla buraya gelmeyi nasip etti. Her işte bir hayır varmış. Sezon sonu bu takım şampiyon olacak. Allah'ın izniyle de pazar günü burada şampiyonluk turunu hep beraber atacağız" ifadelerini kullandı.

Menemen karşısında galibiyete yakın tarafın kendileri olduğunu vurgulayan Vedat, "Ama hiç kimsenin kafasında en ufak bir şüphe olmasın. Pazar günü bu sahadan çıkmak kolay olmaz. Allah'ın izniyle biz burada turumuzu atacağız. Şampiyonluk kupasını buraya getireceğiz. Kimsenin aklında en ufak bir şüphe olmasın" şeklinde konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement