Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2.Lig takımlarından İnegölspor'da iki dönemdir kulüp başkanlığı görevini yürüten İlhan Korkmaz, 7 Haziran'daki genel kurulda üçüncü dönem için adaylığını açıkladı.

04.06.2013 19:06

Spor Toto 2. Lig takımlarından İnegöl spor'da iki dönemdir kulüp başkanlığı görevini yürüten İlhan Korkmaz, 7 Haziran'daki genel kurulda üçüncü dönem için adaylığını açıkladı.

Başkan İlhan Korkmaz'ın adaylığı, kulüpte düzenlenen basın toplantısı ile açıklanırken, teknik menajer İsmail Güldüren'in de hazır bulunduğu toplantıda konuşan Şeref Başkanı Alinur Aktaş, "12 Mayıs 2013 Pazar günü Kızılcahamam'da son yaptığımız maçla 2012-2013 futbol sezonunu İnegölspor olarak ikinci sırada tamamlayarak Play-off'a yükseldik. Hepinizin bildiği gibi takip eden günlerde yaklaşık 12-13 gün sonra Konya'da çektiğimiz kura gereği Fethiyespor ilk maçımızı oynadık ve maalesef çok talihsiz bir yenilgiyle 1-0 sahadan mağlup ayrıldık. Beklediğimiz ilgiyi gördüğümüz zamanlar oldu, görmediğimiz zamanlar oldu. Önemli değil, ağlanmak, şikayet etmek bizim çalışma anlayışımızda yok. Dolayısıyla daha 3-4 yıl önce çay simit muhabbetiyle gündeme gelen İnegölspor'dan bugün Fenerbahçe gibi Galatasaray gibi ulusal kulüp lisansı almış bir kulübe geldik. Belki herkes kaçan Play-off'u konuşuyor. Ama artık esnafı rahatsız etmeyen, sağa sola borcu harcı olmayan, sporcular ve spor adamları nezdinde ciddi bir imajı olan İnegölspor var ortada. Asli işim İnegölspor değil. Belediye başkanıyım. Şehir ekonomisinin beklentileri var, öncelikleri var, onlarla ilgili yoğunlaşıyoruz ama İnegölspor'u da bunlar gibi bir bütün olarak düşünüyoruz" dedi.

Borçlarla ilgili olarak da konuşan Aktaş, "Yeni başkan ve yönetim teşekkür ettirmeyle ilgili bir düşünce varsa, bana henüz böyle bir şey gelmedi, haberim yok. Yaklaşık 1 buçuk milyon borçlu dönemleri ben unutmuş değilim. Dolayısıyla bu işle alakalı da maceraya kalkışmak durumunda falan değilim. Bu işi aklından ve gönlünden geçiren arkadaşlar varsa hesabını kitabını iyi yapsınlar. İnegölspor 20-30 yıl önceki İnegölspor değil, rakamlar da 30 yıl önceki rakamlar değil. İnegölspor Kulübünün tek kuruş borcu yoktur, İnegölspor bütün borçlarını tek kuruşuna kadar ödedi. Bütün sporcularımızın da ödemelerini yapıp gönderdik. Sadece 2009 yılında devraldığımızda 450 bin lira SGK ve vergi dairesine borcumuz vardı. O borçlar 2013 sonuna kadar taksitlendirildi. 5-6 ay onun taksitleri var. Başka borcumuz yok" açıklamasında bulundu.

KORKMAZ YENİDEN ADAY

Cuma günü gerçekleştirilecek olan genel kurulda yeniden başkanlığa aday olacak olan İlhan Korkmaz ise, "Şeref başkanımız Alinur Aktaş'a ben ve yönetimim hakkında söyledikleri ve verdiği desteklerden dolayı müteşekkirim. Doğru bildiklerimizi yapmamızda da bize yardımcı oldu. Senenin sonlarına doğru işlerim dolayısıyla devam etmeme gibi bir düşüncem vardı. Başkanım devam etmemiz konusunda ricada bulundu. Gücümüz yettiğince her zaman onun yanında olmak bizim görevimiz. 200 küsur bin nüfuslu bir İnegöl'de de böyle bir makama layık görülmek gurur verici. İnegölspor'a hizmet etmek için göreve talip olduk. Biz bu işe genel çizgileri belli olan ve başkanımızla uyumlu çalışan bir ekip oluşturduk. Önümüzdeki yıl daha iyisini yapmaya gayret edeceğiz. Biz de yönetime talibiz, kongre üyelerimizden destek istiyoruz" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement