Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'ta üçüncü hafta maçında konuk olduğu Pendikspor ile golsüz berabere kalarak haftayı bir puanla kapatan İnegölspor'da kötü futbol memnun etmedi.

23.09.2013 15:12

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta üçüncü hafta maçında konuk olduğu Pendikspor ile golsüz berabere kalarak haftayı bir puanla kapatan İnegölspor'da kötü futbol memnun etmedi. Teknik direktör Mehmet Bulut ile Kulüp Başkanı İlhan Korkmaz, maç değerlendirmesinde, bir puanın kazanç olduğunu, ancak futboldan memnun olmadıklarını dile getirdiler.

Teknik direktör Mehmet Bulut, yaptığı açıklamada, "Bugün oyunun geneline bakacak olursanız, iyi futbol oynadığımız söylenemez. Açıkçası çok da dirençte göstermedik. Bana göre galibiyeti hak etmediğimiz bir maçtı. Oynanan futbola rağmen deplasmanda alınan bir puan sevindiricidir. İstenilen, arzu edilen tempoda değildik, direncimiz yoktu. Hal böyle olunca pozisyon üretmekte de güçlük çekiyorsunuz. Özellikle üçüncü bölgede savunma arkasına gerekli koşuları yapamadık, topla buluşamadık, koşuları yaptığımız zamanda pas tercihlerini yanlış kullandık. Sonuçta deplasmanda oynuyorsunuz, hele hele oynanan oyunun karşılığında alınan bir puan iyidir bana göre. Büyük beklentiler içerisinde olduğumuz oyuncular tam hazır değil. Bu zaman içerisinde daha iyi olacak. İçeride kazanıp deplasmanda berabere kaldığınız takdirde zaten hedefe ulaşırsınız. Üzücü olan kötü futbol oynamamız, yoksa futbolda her türlü skor ortaya çıkabiliyor. Fizik olarak hazır olmayan arkadaşlarımız var, kupa maçında onlara da yer vererek daha hazır hale gelmelerini sağlayacağız" dedi.

"SORUMLUSU BENİM"

Futbolda bazen kötü, bazen iyi oyunun olabildiğine işaret eden deneyimli teknik adam, "Örneğin Kırklarelispor maçında bundan daha iyi oynadık, ama kaybettik. Burada daha kötüydük, ancak puan aldık. Kötü oynayarak puan alabiliyorsanız bu da sevindirici tabii ki. Ancak kötü oynayarak bir veya iki maçtan puan alabilirsiniz, kazanabilirsiniz. Onun için bizim felsefemiz hep iyi oynamak, iyi mücadele etmektir. İnşallah o tempoyu yakalayacağız. Burada bir hata, yanlış varsa sorumlusu benim. Bütün sorumluluk bana aittir. eksiklerimizi gidererek daha iyi bir takım hüviyetine bürüneceğiz" diye konuştu.

Ortaya koyulan oyundan memnun olmadığını belirten Başkan İlhan Korkmaz ise, "Maalesef oyun anlamında hiçbir varlık gösteremedik. Kazanmak adına çok da bir şey gördüğümü söyleyemem. Her türlü skora gebe bir grupta mücadele ediyoruz. İnşallah bu haftaki maçımızı kazanarak burada kaybettiğimiz iki puanı telafi ederiz. Oyun anlamında memnun olduğumu söyleyemem. İnşallah birkaç haftada takım daha iyi yerine oturur ve uyum sürecini daha kısa sürede atlatır. İşin açıkçası sahada iki tane kötü takım gördüm. En azından deplasmanda yenemiyorsan, yenilmeyeceksin. Bir puan şuanda bizim için artı olarak yazıyor. Bu bir puanın ileride işimize yarayacağını umuyorum. İnşallah yenilmeden devam ederiz. İnşallah Turgutlu maçını alıp yolumuza devam ederiz" ifadelerini kullandı.

Çarşamba günü Nevşehir Gençlikspor ile oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası maçına da değinen Korkmaz, "İnegölspor uzun yıllardan beri tur atlayamamıştı. Umarım Nevşehir Gençlikspor'u yenerek tur atlarız. Taraftarlarımızı stada bekliyoruz. Bu maçı alıp kupa da yolumuza devam etmek istiyoruz" şeklinde konuştu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement