Spor Toto 3. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3.Lig takımlarından Çanakkale Dardanelspor'da, Kulüp Başkanı Niyazi Önen'in oğlu Mehmet Önen, 5 yıl sonra kulüp başkanlığına aday olacağını söyledi.

11.08.2012 16:12

Spor Toto 3. Lig takımlarından Çanakkale Dardanel spor'da, Kulüp Başkanı Niyazi Önen'in oğlu Mehmet Önen, 5 yıl sonra kulüp başkanlığına aday olacağını söyledi.

Çanakkale Dardanelspor'un 5 yıl içerisinde Süper Lige çıkma hedefi olduğunu söyleyen Mehmet Önen, "Ben bu hedefe ulaşacağına inanıyorum. Hem futbolcularımız, hem Tamer hocamızın çabalarıyla, en geç 5 yıl sonra bu hedefimize ulaşacağız. Niyazi Önen'in sözü var. Takım Süper Lige çıktığında, Başkanlığı bırakacak. Ben de bu süreçte başkanlığa aday olacağım" dedi.

Geçtiğimiz hafta içinde, Samet Albayrak'la sözleşme imzalanırken, kendi koltuğunu oğlu Mehmet Önen'e bırakan Niyazi Önen de, "Biz, takımı güçlendirme adına üzerimize düşeni yapıyoruz. Burada görev Çanakkale halkına düşüyor. Eğer takımın yanında yer alırlarsa, başarı adımlarını teker teker atarak Süper Lig'e kadar gideriz. Hakikaten artık yönetimlerde de yüzlerin değişmesi lazım. Yeni yüzler, gençler, yeni enerji gerekli. Dardanelspor'un yönetim kurulunda da bu yenilemeyi yapmamız lazım. Genç arkadaşlarımızın, Çanakkale'den bu işi seven, zamanını ayırabilen, bu işe gerçekten katkısı olabilecek insanların yönetim kurulunda yer alması çok büyük katkı sağlar. Bundan sonra da yeni bir sayfa açmış durumdayız. Bundan sonra da desteğimiz daha güçlü bir şekilde gelecek. Umut ediyoruz, bu güçlü maddi desteği, spor başarılarımızla birleştirerek, Çanakkale Dardanelspor'u daha üst liglere, Çanakkale'nin hak ettiği yere taşıyacağız" dedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 3. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement