Süper Lig'in Yeni Ürünleri Tanıtıldı - Son Dakika
Spor

Süper Lig'in Yeni Ürünleri Tanıtıldı

Süper Lig\'in Yeni Ürünleri Tanıtıldı

Emre Belözoglu, yeni kramponu ve Spor Toto Süper Lig'in yeni topunu tanıttı.

09.09.2011 09:01

Milli takım ve Fenerbahçe'nin başarılı oyuncusu Emre Belözoglu yeni kramponu Nike Tiempo Legend IV Elite ve Spor Toto Super Lig'in yeni topu Nike T90 Seitiro'yu Nike'ın İstinyepark mağazasında düzenlenen bir toplantıyla tanıttı. Zamanı geçmeyen bir kaliteye sahip olan Tiempo Legend IV Elite, dokunuşu, marka mirasını ve ustalığı simgeliyor.

Ünlü oyuncunun tanıtımını yaptığı, Spor Toto Super Lig 2011-2012 sezonunda kullanılacak olan Nike T90 Seitiro ise aynı zamanda İngiltere Barclay's Premier League, İtalya Seria A TIM ve İspanya La Liga BBVA gibi dünyanın önde gelen liglerinde resmi maç topu olarak belirlendi. Bu teknoloji harikası top T90 futbol serisinin köklü mirasına sahip.

Nike Tiempo Legend IV Elite ve Spor Toto Super Lig'in yeni topu Nike T90 Seitiro'nun Nike İstinyepark mağazasında düzenlenen toplantısında konuşan Emre Belözoğlu Arda Turan ve milli takım ile ilgili sorulara da yanıt verdi. Arda Turan'ın Türkiye'de yetişmiş yıldız oyunculardan biri olduğunu belirten Belözoğlu, Arda'nın Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edeceğine ve çok başarılı olacağına inandığını ve çok çalışması gerektiğini söyledi. Türkiye'nin Almanya ve Azerbaycan ile oynayacağı maçlarla ilgili olarak da, Almanya'nın zorlu bir rakip olduğunu ama hedeflerinin her iki maçı da kazanmak olduğunu belirtti.

BİR EFSANE YENİDEN DOĞUYOR: TIEMPO LEGEND IV ELITE

Tiempo Legend IV Elite, şanlı geçmişinin gölgesinde kalmayı reddeden, bunun yerine görkemli ve heyecan verici bir gelecek vaat eden bir krampon.

Kramponun dilinden itibaren başlayan canlı kavuniçi renk, topuk üzerindeki grafik, krampon çivileri ve bağcıklar kramponun geçirdiği evrimin kanıtı niteliğinde; ancak Tiempo Legend IV Elite, serisinin ustalıklı dokusunu da koruyor. Tiempo Legend IV Elite'in güçlü ve yumuşak birinci sınıf derisi oyuncuya ekstra konfor, hassas bir dokunuş ve hakimiyet sunuyor. Kramponun benzersiz dokunuşunu ve hissini karbon elyaf taban, Flywire üst kısım ve özel çivi konfigürasyonuyla bir araya getirdiğinizde, bir efsane yeniden doğmuş oluyor.

Ön uç kısımdaki geliştirilmiş dikişler yanlarda destek sağlarken, fazla dikişli bölümler en aza indirgenerek doğal bir dokunuş hissi yaratılıyor. Yeni astar, tamponlama sağlarken kramponun şeklini geri kazanmasına yardımcı oluyor ve ayak kemeri ve topuktaki üstün destek oyuncunun hareketlerinin ihtiyaçlarını karşılayabilmek için zemine ve hareketlere daha iyi uyum sağlayan bir krampon ortaya çıkarıyor.

Şimdi daha sert olan hafif karbon taban düz şeklini korurken esnekliğe engel olmuyor. Yuvarlak çivilerle iki merkezi taban kıvrımı oyuncuların en çok ihtiyaç duyduğu yerde son derece önemli ve geliştirilmiş bir yer tutuş sağlıyor. Krampona eklenen Nike Flywire teknolojisi orta kısımda ayağın güçlü şekilde sarılmasını sağlarken mükemmel bir destek sunuyor, kramponun konforunu geliştiriyor ve oyuncuya manevra yeteneği kazandırıyor.

Önceki versiyonuna göre 20 gr. daha hafif olan Tiempo Legend IV Elite, ayrıca şimdiye dek üretilmiş olan en hafif Tiempo unvanına sahip.

SPOR TOTO SÜPER LIG'E YENI TOP: NIKE T90 SEITIRO

Dünyanın önde gelen futbol liglerinde mükemmel bir isabet, hız ve konsantrasyon, ligin ve grubun en üst sırasını garantilemeye yardımcı olacağı gibi ligde ve kupalarda hayal kırıklığı yaşanmaması için girişilen amansız mücadelenin yaratacağı baskıyı da ortadan kaldırabilir. Hedef bu kadar yüksek olduğundan, oyuncular da her seferinde istenen yere gidecek, benzersiz bir dokunuş ve his sunacak bir futbol topu arayışında.

Futbola bambaşka yenilikler getirmeye devam eden T90 Seitiro'da Hızlı Karar ve Reaksiyon (Rapid Decision and Response) anlamına gelen NIKE RaDaR teknolojisi kullanıldı. Laboratuvarda ve sahada test edilmiş görüş performansı standardı olan Nike RaDaR teknolojisi, oyuncuların topu daha iyi görmesini sağlarken, saniyelik gol ve pas fırsatlarını daha iyi kullanmasına imkan veriyor.

Aralarında Wayne Rooney, Andrés Iniesta ve Wesley Sneijder'in bulunduğu dünyanın en iyi oyuncularından bazılarınca sahada test edilmiş ve onaylanmış olan T90 Seitiro topun dış kaplamasının rengi, grafik tasarımı ve kontrastı sahada ideal bir görüş sinyali yayarken, oyunculara sahanın herhangi bir yerinde topu hızla ve içgüdüsel bir şekilde görme fırsatı sunuyor. T90 Seitiro'nun dokunuşu, aerodinamik dengesi ve Nike RaDaR teknolojisi, T90 Seitiro'ya dünya üzerindeki en iyi top unvanını kazandırıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Spor Süper Lig'in Yeni Ürünleri Tanıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement