Hakeme Saldırı, Dünya Basınında Yer Buldu - Son Dakika
Spor

Hakeme Saldırı, Dünya Basınında Yer Buldu

Hakeme Saldırı, Dünya Basınında Yer Buldu

Trabzonspor - Fenerbahçe maçında, Bordo-Mavili taraftarın 5. hakeme saldırması, yabancı basında da gündem oldu.

24.04.2016 23:58  Güncelleme: 08:48

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Avni Aker Stadyumu'nda oynanan Trabzonspor- Fenerbahçe karşılaşmasının çıkan olaylar nedeniyle tatil edilmesi, yabancı basında da gündem oldu.

"TARAFTARLAR HAKEME ACIMASIZCA SALDIRDI"

Sarı-lacivertli takım 4-0 öndeyken karşılaşmanın 89. dakikasında Trabzonlu bir taraftarın, karşılaşmanın çizgi hakemi Volkan Bayarslan'a saldırması ve maçın tatil edilmesi yabancı basında geniş yankı buldu. İngiltere'nin önemli gazetelerinden The Sun, manşetten duyurduğu haberinde, "Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşmasında taraftar hakeme acımasızca saldırdı" manşetini atarken, Hollandalı yıldız Van Persie ve Nani gibi isimlerin de bu olaylara şahit olduğunu ve sahadan hızlıca soyunma odasına kaçtıklarını yazdı.

"TÜRKİYE'DE HEP OLUYOR"

Gazete ayrıca, bu tip olayların Türkiye'de sık yaşandığını ve daha önce de Trabzon'da bu olayların olduğunu okuyucularına duyurdu.

Fransa'nın önemli gazetesi L'equipe de, Trabzon'da yaşanan bu olayı, "Türkiye'de hakeme saldırıldı ve karşılaşma iptal edildi" manşeti ile verdi.

"YARDIMCI HAKEME SALDIRDILAR"

Yunanistan'ın SDNA internet sayfası, manşetten geçtiği haberde, "Türkiye'de şok! Yardımcı hakeme saldırdılar" başlığı atıldı.

Amerikan FTW Soccer, "Kızgın taraftar maç sırasında hakemi dövdü" manşeti ile olayı okuyucularına duyurdu.

Bosna-Hersek spor basını da olayı manşetten duyururken, "Trabzonspor-Fenerbahçe maçı, yardımcı hakeme saldırı sonrası tatil edildi" başlığı kullanıldı.




















Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Hakeme Saldırı, Dünya Basınında Yer Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • ESKİ TRABZON LU : MEDENİYETİN BİTTİĞİ YER TRABZON .. OLMUYORMU SADECE DÜN Kİ MAÇLARA BAKSAK BİLE GALATASARAYIN KASIMPAŞAYA ATIĞI GOL 45 SANTIMLE OFSAYTTI YAN HAKEM VERDİ ORTA HAKEM VERMEDİ . PENALTIYI GÖRMEMİŞ OLABİLİR ORTA HAKEMİN ARKADA KALIYORDU YAN HAKEM OFSAYT TAKIBINDEYDI + ONU KALABALIKTI ÇİZGİ HAKEMİ GÖRMESİ GEREKİRDİ GÖRMEMİŞTE OLABİLİR FUTBOL BU PEKİ DEĞDİ Mİ ? BUNLAR FUTBOLUN İNCELİKLERİ MEDENİYET KALMAMIŞ MEMLEKETİMDE NANİNİN FORMASI GERİ DÖNDÜ BIRAKIN BU İŞİ SİZ TARAF DEĞİL TARAFTAR İNSAN OLAMAZ 5 0 Yanıtla

Advertisement