Trabzonspor - Manisaspor: 2 -1 - Son Dakika
Spor

Trabzonspor - Manisaspor: 2 -1

Trabzonspor - Manisaspor: 2 -1

Trabzonspor, sezonun ikinci yarısının ilk maçında kendi evinde ağırladığı Manisaspor'u 2-1 mağlup etti.

03.01.2012 20:08  Güncelleme: 08:38

Spor Toto Süper Ligi'nde Trabzonspor, sezonun ikinci yarısının ilk maçında kendi evinde ağırladığı Manisaspor'u 2 – 1 mağlup etti. Bordo mavili takımın gollerini 40. dakikada Halil ve 81. dakikada Burak Yılmaz kaydetti. Manisaspor'un tek golü ise 64. dakikada Isaac'den geldi.

17 NUMARALI FORMASIYLA BURAK 17. GOLÜNÜ ATTI

Trabzonspor'da ilk yarıda attığı 16 golle gol krallığı yarışında zirvede yer alan Burak Yılmaz, gollerine sezonun ikinci yarısında da devam ediyor. Bordo mavili takımın sıkıştığı dakikalarda devreye giren Burak Yılmaz, Manisaspor maçının 81. dakikasında attığı golle bu sezonki 17. golünü attı. Burak Yılmaz'ın forma numarası ile attığı gol sayısının eşitlenmesi dikkat çekti.

YÖNETİCİLERİN PROTESTOSU SONA ERDİ

Bu arada bordo mavili yöneticiler sezonun ilk yarısında ligin bitimine birkaç hafta kala yöneticilerine verilen hak mahrumiyeti cezalarını protesto etmek için maçlara gitmeme kararı almıştı. Bordo mavili yöneticiler ortak bir karar alarak bu protestoya ikinci yarıda devam etmeme kararı aldı. Bordo mavili takımın Manisaspor ile oynadığı maçı az sayıda yönetici tribünden izledi.

YİĞİT İNCEDEMİR TRANSFERİ BİTİYOR

Öte yandan Trabzonspor'un bir süredir Manisaspor'dan transfer etmek için uğraştığı Yiğit İncedemir'in bordo mavili formaya yakın olduğu öğrenildi. Trabzonspor ile oynanan maçta kart cezası nedeniyle görev alamayan Yiğit İncedemir'in uygun bir bonservis bedeli karışlığında transfer edileceği öğrenildi.

MAÇTAN DAKİKALAR:

4. dakikada savunmanın arkasına iyi sarkan Burak kaleciyle karşı karşıya kaldı. Ancak topu yanındaki Halil'e aktarmak isteyince savunma araya girdi ve pozisyonu uzaklaştırdı.

9. dakikada ceza sahasına giren Yiğit'in aşırtma vuruşunda top üstten auta çıktı.

13. dakikada Isaac sağdan çalımlarla ceza sahasına girdi vuruşunu yaptı ancak top kalecide kaldı.

17. dakikada Volkan'ın sağ çaprazdan çektiği sert şutta yandan auta çıktı.

25. dakikada Burak'ın pasıyla ceza sahası içerisinde topla buluşan Volkan'ın müsait durumdaki şutunda top yandan auta çıktı.

40. dakikada sağdan ceza sahasına giren Burak Yılmaz, topu yerden Halil Altıntop'a çıkardı. Bu futbolcunun plase vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 1–0.

Karşılaşmanın ilk yarısı Trabzonspor'un 1 – 0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

İKİNCİ YARI

50. dakikada ceza sahasında oluşan karambolde Celustka'nın sert vuruşunda top önce savunmaya ardandan da yan direğe çarparak kornere çıktı.

62. dakikada Volkan'ın sağdan ceza sahasına ortaladığı topu savunma kornere çeldi.

64. dakikada Simspson sol kanattan ceza sahasına girdikten sonra topu Isaac'e çıkarttı. Bu futbolcunun bekletmeden yaptığı vuruşta top ağlarla buluştu: 1–1.

69. dakikada Aykut'un ceza sahası çizgisi önünden çektiği sert şutta top üstten auta çıktı.

71. dakikada Klukowski'nin soldan ceza sahasına ortaladığı topu Murat Erdoğan arka direkte tamamladı ancak meşin yuvarlak yan ağlarda kaldı.

76. dakikada soldan çalımlarla ceza sahasına giren Simpson'ın müsait durumdaki şutunu kaleci son anda yatarak uzaklaştırdı.

81. dakikada Colman'ın uzun pasıyla topla buluşan Burak Yılmaz, Hüseyin Tok'tan sıyrıldıktan sonra meşin yuvarlağı kalecinin yanından ağlara gönderdi. Karşılaşma Trabzonspor'un 2–1'lik üstünlüğü ile sona erdi.

YES(TM/Aİ) - Trabzon

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Trabzonspor - Manisaspor: 2 -1 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement