Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, yeni sezon hazırlıklarına başladı - Son Dakika
Spor

Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, yeni sezon hazırlıklarına başladı

Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, yeni sezon hazırlıklarına başladı

Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) 2023-2024 sezonu için antrenmanlara başladı. Takım, başantrenör Kaan Artun yönetiminde teknik ve fitness antrenmanlarıyla yoğun bir tempoda çalışarak sezona hazırlanıyor. Başantrenör Artun, takımın iyi bir uyum yakaladığını ve bu uyumu maçlara yansıtacaklarına inandıklarını belirtti.

10.08.2023 14:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) 2023-2024 sezonu hazırlıkları kapsamında antrenmanlarına başladı.

Manisa'nın tek kadın basketbol takımı olarak TKBL'de üçüncü kez mücadele edecek olan Trippters.com Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, yeni sezonun ilk antrenmanını yaptı. Oyuncular ilk olarak başantrenör Kaan Artun'un önderliğinde parkeye inerek teknik idmanını yaptı.

Turgutlu'nun temsilcileri, Yıldırım Beyazıt Spor Salonu'ndaki idmanın yanı sıra fitness antrenmanını da kulübün sponsorlarından biri olan Bulls Gym Spor Salonu'nda yaparak sezona hazırlık çalışmalarını hızlı ve koordineli bir şekilde gerçekleştiriyor. Oyuncular, çalışma programı doğrultusunda teknik ve fitness antrenmanı olarak günde çift idman şeklinde lig karşılaşmalarına yoğun bir tempoda hazırlanmış olacak.

Kadın basketbol takımının hazırlık süreci hakkında bilgi paylaşan Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Kaan Artun, şunları kaydetti:

"TKBL'de yeni sezon hazırlıklarımız doğrultusunda diyetisyenimizde ölçümlerimiz yapıldı, yakın zaman içerisinde kapsamlı bir sağlık kontrolümüz olacak. Üç hafta sonra da hazırlık maçları yapmayı planlıyoruz. Yönetimimizle yaptığımız görüşmeler sonucunda iyi bir takım kurduk. Takım olarak son derece güzel uyum yakaladık. Sezon başladığında bu uyumu profesyonel anlamda maçlarımıza yansıtacağımıza inanıyoruz."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Spor Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, yeni sezon hazırlıklarına başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement