Türkiye, Letonya'yı yenerek yarı finale yükseldi - Son Dakika
Spor

Türkiye, Letonya'yı yenerek yarı finale yükseldi

Türkiye, Letonya\'yı yenerek yarı finale yükseldi

17 Yaş Altı Kızlar Avrupa Hentbol Şampiyonası İkinci Klasman A Grubu'nda Türkiye, dördüncü maçında Letonya'yı 45-27 yenerek yarı finale yükseldi. Türkiye, A Grubu maçlarını 3 galibiyet ve 1 mağlubiyetle tamamlayarak yarı finalde Finlandiya ile eşleşti. Şampiyonada yarı finale yükselen diğer ekipler ise Avusturya ve Polonya oldu.

10.08.2023 21:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

17 Yaş Altı Kızlar Avrupa Hentbol Şampiyonası İkinci Klasman A Grubu'nda Türkiye, dördüncü maçında Letonya'yı 45-27 yenerek yarı finale yükseldi.

Ankara'daki Prof. Dr. Yaşar Sevim Hentbol Salonu'nda düzenlenen organizasyonda grup maçları tamamlandı.

Gruptaki son maçında Letonya ile karşılaşan milli takım, sahadan 45-27 galip ayrıldı. Türkiye böylece A Grubu maçlarını 3 galibiyet ve 1 mağlubiyetle tamamladı.

Üçlü averaj sonucu grubunu lider bitiren Türkiye, yarı finalde B Grubu ikincisi Finlandiya ile eşleşti. Şampiyonada yarı finale yükselen diğer ekipler ise Avusturya ve Polonya oldu. Yarı final karşılaşmaları 12 Ağustos Cumartesi günü yapılacak.

Öte yandan A Grubu'nda oynanan günün diğer maçında İtalya, Avusturya'yı 27-26 yendi. B Grubu'nda ise Finlandiya ile Kosova 29-29, Slovakya ile Polonya 21-21 berabere kaldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Türkiye, Letonya'yı yenerek yarı finale yükseldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement