Türkiye Motodrag Şampiyonası - Son Dakika
Spor

Türkiye Motodrag Şampiyonası

Türkiye Motodrag Şampiyonası

Konya'da düzenlenen şampiyona, ödül töreniyle sona erdi

08.09.2013 20:04

Türkiye Motosiklet Federasyonu'nun (TMF) 2013 yarış takviminde yer alan Türkiye Motodrag Şampiyonası'nın 5. Ayak yarışı, Saraçoğlu Spor Tesisleri Drag Pisti'nde tamamlandı.

Yarışlar sonucu, 125 cc'de Bedir Kılıçlı, Standart 1'de Mustafa Köprübaşı, Standart 2'de Kazım Çuhadar, Street 1'de Bülent Yılmaz, Street 1'de (750 cc) ve Street 2'de Kamil Kırbaş, Süper Street 2'de Cengiz Şimşek, Pro Street 2 kategorisinde ise Orhan Akkaya birinci oldu.

TMF Asbaşkanı Hamit Dizman, yarış alanında gazetecilere yaptığı açıklamada, Konya halkının motodragı özlediğini söyledi. Motodrag Şampiyonası'na 62 sporcunun katıldığını belirten Dizman, "Konya'daki yarışların güzel bir anı olarak kalmasını istiyorum. İnşallah Konya'da yarışlar devam edecek" dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Ersöz de motodrag yarışlarına Konyalı vatandaşların büyük ilgi gösterdiğini ifade etti.

Bu tür yarışların kaza olmadan bitmesinin tek temennileri olduğunu vurgulayan Ersöz, yarışlarda birinci olan tüm sporcuları kutladı.

Yarışlar, düzenlenen ödül töreniyle sona erdi. - Konya

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Türkiye Motodrag Şampiyonası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement