Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası - Son Dakika
Spor

Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Muğla Vali Yardımcısı Kamil Köten açıklaması Aquamasters Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Demirel konuşması Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası Marmaris'te 18-22 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek Aquamasters Uluslararası Audi Kısa Kulvar Yüzme ve Açık Su Martı Hotel Maratonu yarışlarının koordinasyon kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

05.05.2016 22:16

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Muğla Vali Yardımcısı Kamil Köten açıklaması

Aquamasters Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Demirel konuşması

Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası

Marmaris'te 18-22 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek Aquamasters Uluslararası Audi Kısa Kulvar Yüzme ve Açık Su Martı Hotel Maratonu yarışlarının koordinasyon kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıya, Muğla Vali Yardımcısı Kamil Köten, Marmaris Kaymakamı Celalettin Yüksel, Marmaris Belediye Başkan Yardımcısı İsmet Kamil Öner, Aquamasters Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Demirel ve diğer ilgililer katıldı.

Muğla Vali Yardımcısı Kamil Köten, Muğla'da alternatif turizmin gelişmesi için spor turizminin önemli olduğunu söyledi.

Bir yıl içerisinde kentte iki yüzme şampiyonasına ev sahibi yaptıklarını anımsatan Köten, şampiyona için şehre 3 bin 500 kişinin gelmesini beklediklerini dile getirdi.

Aquamasters Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Demirel ise 5 gün sürecek şampiyonanın 400 metre kısa kulvar ve bin 500 metre maraton şeklinde gerçekleştirileceğini belirtti.

Düzenlenecek şampiyonaya ünlü İngiliz açık su yüzücüsü Adam Walker'ın da katılacağı bildirildi.

Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement