Yalovalı Bayan Güreşçiler Edirne'de Madalyaları Silip Süpürdü - Son Dakika
Spor

Yalovalı Bayan Güreşçiler Edirne'de Madalyaları Silip Süpürdü

Yalovalı Bayan Güreşçiler Edirne\'de Madalyaları Silip Süpürdü

Türkiye Güreş Federasyonu tarafından Edirne’de düzenlenen Büyük Bayanlar Türkiye Güreş Şampiyonası’nda 16 ilden 107 sporcu mindere çıktı.

18.01.2016 18:41

Türkiye Güreş Federasyonu tarafından Edirne'de düzenlenen Büyük Bayanlar Türkiye Güreş Şampiyonası'nda 16 ilden 107 sporcu mindere çıktı. Yalova'yı ise Altınova Tersane Girişimcileri A.Ş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kültür ve Spor Kulübü Yalova Geleneksel ve Yalova Tuna Spor temsil etti.

16-17 Ocak 2016 tarihleri arasında Edirne Mimar Sinan Spor Salonunda yapılan müsabakaların ardından 59 puan toplayan Altınova Tersane Girişimcileri A.Ş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kültür ve Spor Kulübü kulüpler sıralamasında ikinci oldu.

Yalova adına mindere çıkan güreşçilerden Sümeyye Sezer 48 kiloda gümüş, Nuray Karadağ 55 kiloda bronz, Özlem Göldağ 60 kiloda gümüş, Cemile Unudan bronz, 69 kiloda Buse Tosun altın, 53 kiloda Fikriye Gök bronz, 58 kiloda Derya Bayhan altın, 63 kiloda Aslı Tuğcu bronz ve 75 kiloda Beste Altuğ'da bronz madalya kazanandı.

Yalova Güreş Temsilcisi Selim Acar, "Edirne'de sporcularımız güzel maçlar çıkarttı. Bunun sonucunda Yalova olarak 2 altın, 2 gümüş ve 6 bronz madalya kazandı. Altınova Tersane Girişimcileri A.Ş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kültür ve Spor Kulübümüz takımlar sıralamasında beşinci, Tunaspor ise beşinci oldu. Sporcularımıza ve antrenörlerimizi tebrik ediyorum" dedi. - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Yalovalı Bayan Güreşçiler Edirne'de Madalyaları Silip Süpürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement