Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi Futbol Takımı Türkiye Şampiyonu Oldu - Son Dakika
Spor

Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi Futbol Takımı Türkiye Şampiyonu Oldu

Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi Futbol Takımı Türkiye Şampiyonu Oldu

Türkiye Liselerarası Okul Sporları Futbol Müsabakalarında birinci olan Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi Futbol Takımı, Vali Aziz Yıldırım'ı ziyaret etti. Vali Yıldırım, takımı kabul ederek başarılarını kutladı ve Dünya Şampiyonası'nda da başarılar diledi. Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi Futbol Takımı, Çin'de düzenlenecek olan Dünya Şampiyonası'nda Trabzon ve Türkiye'yi temsil edecek.

26.03.2024 12:16  Güncelleme: 12:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Liselerarası Okul Sporları Futbol Müsabakalarında Türkiye şampiyonu olan Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi Futbol Takımı Vali Aziz Yıldırım'ı ziyaret etti.

Şampiyon olan takımı İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Uygun, Ortahisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Karakaş, Okul Müdürü Ali Turan ve teknik heyet ile birlikte kabul eden Vali Yıldırım, "İlimize bu gururu yaşattığınız için sizlere teşekkür ediyorum. İnanıyorum Çin'de gerçekleştirilecek olan Dünya Şampiyonası'ndan da başarı ile döneceksiniz. Unutmayın ki başarı için disiplini elden bırakmamak gerekiyor" dedi.

Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi Futbol Takımı, 17-27 Mayıs 2024 tarihlerinde Çin'de düzenlenecek Dünya Şampiyonası'nda Trabzon'u ve Türkiye'yi temsil edecek. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi Futbol Takımı Türkiye Şampiyonu Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement