Yeni Malatyaspor'da Golcü İskender Pas Alamamaktan Şikayetçi - Son Dakika
Spor

Yeni Malatyaspor'da Golcü İskender Pas Alamamaktan Şikayetçi

Yeni Malatyaspor\'da Golcü İskender Pas Alamamaktan Şikayetçi

PTT 1. Lig takımlarından Yeni Malatyaspor’un golcüsü İskender Alın, istediği topları alamadığını belirterek, "Gol atabilmem için topla buluşmam lazım" dedi.

12.11.2015 17:15

PTT 1. Lig takımlarından Yeni Malatyaspor'un golcüsü İskender Alın, istediği topları alamadığını belirterek, "Gol atabilmem için topla buluşmam lazım" dedi.

Erciyes maçının hazırlıklarını sürdüren sarı-kırmızılı takımın suskun golcüsü İskender, Şanlıurfa galibiyetinin önemine vurgu yaparak, "Şanlıurfaspor karşılaşmasında iyi mücadele ettik. Herkes bunun farkında. Takım olarak güçlendik. Herkes git gide üstüne koymaya başladı. Böyle devam ettikçe takım daha da üstüne koyacak, herkes daha da güçlenecek. Daha ayakta duran, iyi bir Malatyaspor olacak inşallah. Antrenmanlarda da üstüne koyuyoruz. İnşallah güzel olacak. Maça gelince iyi bir maç oldu bizim için. Belki ilk yarı biraz tutuktuk ama topu önde tuttuk. Tabii onların direkten dönen topları vardı. Şans da bizden yanaydı biraz. Ama sonuçta iyi bir galibiyet oldu. İhtiyacımız olan bir galibiyet oldu. İnşallah güzel bir seri yakalarız ki daha güzel günler bizi beklesin" diye konuştu.

"GOL ATABİLMEM İÇİN TOPLA BULUŞMAM LAZIM"

Giresunspor maçında gol orucuna son vererek bu sezonki ilk golünü kaydeden İskender, bu golün kendi üzerindeki etkisinin sorulması üzerine, "Kaleci bile gol atsa huzurlu, mutlu hisseder kendini. Herkes rahatlar tabii gol attıkça. Üzerindeki ağırlıkları atıyorsun. İnşallah atmaya çalışıyoruz. Sonuçta benim gol atabilmem için topla buluşmam lazım. Bu biraz daha az oluyor. Tabii dışarıdan da her hafta gol atmamı bekliyor. Ben de isterim her maç gol atmayı. Pas geldiği zaman yüksek geliyor. Bazen de futbol bu, siz de kaçırabiliyorsunuz. Ama dediğim gibi önemli olan bu takımın kazanması, bu takımın galip gelmesi. Takım galip geldikçe biz mutlu oluyoruz, herkes huzurlu oluyor" şeklinde cevap verdi.

"BU LİGDE HİÇ BİR ŞEY BELLİ OLMUYOR"

PTT 1. Lig'in genel durumunu da değerlendiren golcü oyuncu, "Bu ligde hiç bir şey belli olmuyor. Sonuçta kağıt üzerinde baktığın zaman herkes Şanlıurfaspor'u bizden üstün görüyordu. Ama gittik orada kazandık. Bu ligde kimin kimi yeneceği hiç belli olmuyor. Dediğim gibi bu bir seriye bakar. İkili, üçlü bir seri yakaladığın zaman hiç ummadığın yerlerde olabiliyorsun" ifadelerini kullandı. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Yeni Malatyaspor'da Golcü İskender Pas Alamamaktan Şikayetçi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement