Yıldırım'a Marşlı Kutlama - Son Dakika
Spor

Yıldırım'a Marşlı Kutlama

Yıldırım\'a Marşlı Kutlama

Fenerbahçeli ünlü işadamı Ferit Şahenk'ten bir yıl tutuklu kalan Aziz Yıldırım'a partili 'hoşgeldin' jesti.

09.08.2012 16:19  Güncelleme: 16:42

SPORX ÖZEL ? Fenerbahçeli ünlü işadamı Ferit Şahenk bir yıl tutuklu kalan Aziz Yıldırım ve dostlarını "hoş geldin" partisinde bir araya getirdi. Şahenk, ortağı olduğu Etiler Nusr-et'de gerçekleştirdiği yemeğe 50 dolayında ünlü isim katıldı.

Resteurantın en ust katını kapatan Şahenk, gecenin sonunda başkan Aziz Yıldırım ve dostlarına resteurantın dev kolanlarından Fenerbahçe marşı çaldırarak sürpriz yaptı. Çalan marşın üzerine Yıldırım ve dostları ayağa kalkarak F.Bahçe marşına eşlik etti. Misafirler marşın sona ermesinin ardından "Aziz Yıldırım" lehine tezahuratlar yaparak başkanlarına moral verdi. Yaklaşık 4 saat süren yemekli zirveye  F.Bahçe yönetim kurulu iki yöneticisi Şekip Mosturoğlu ve Yasemin Merçil'in dışında tam kadro katıldı.

Aziz Yıldırım, görevde olmamalarına rağmen şike sürecinde yoğun çaba ve gayret gösteren eski asbaşkanları Nihat Özdemir ve Ali Koç'u bu yemeğe de davet etmesi dikkat çekti. Geceye ünlü işadamı, Mübariz Mansimov, Mudo'nun sahibi Mustafa Taviloğlu, NTV Genel Müdürü Cem Aydın, Garanti Bankası Genel Müdürü Ergün Özen, işadamı Ömer Çavuşoğlu, Vefa Küçük, TFF eski yöneticilerinden Levent Kızıl, TFF eski danışmanlarından Mümtaz Karakaya ve Acun Ilıcalı olmak üzere yaklaşık 50 kişi katıldı. Ferit Şahenk, yemeği başkan Aziz Yıldırım'ın özgürlüğüne kavuşmasını kutlama ve hasret giderme adına düzenlediğini söyledi. Başkan Yıldırım'da Şahenk'e ve dostlarına kısa bir konuşma yaparak teşekkür etti.

Haber ? Esat Dergi

Kaynak: Sporx.com

Son Dakika Spor Yıldırım'a Marşlı Kutlama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement