Lg V20 İlk Gerçek Görseli Sızdırıldı! - Son Dakika
Teknoloji

Lg V20 İlk Gerçek Görseli Sızdırıldı!

Lg V20 İlk Gerçek Görseli Sızdırıldı!

LG'nin geçtiğimiz yıl tanıttığı çift ekranlı LG V10'nun ardından, bu yılki LG V20 cihazı merakla beklenir olmuştu.

25.08.2016 13:39

LG'nin geçtiğimiz yıl tanıttığı çift ekranlı LG V10'nun ardından, bu yılki LG V20 cihazı merakla beklenir olmuştu. Twitter'da @evleaks hesabı tarafından paylaşılan görselde cihazın ilk kez canlı olarak bir görüntüsü paylaşıldı.

Geçtiğimiz aylarda LG V20'nin tasarımsal anlamda birçok görseli paylaşılmış, hatta cihaz şeffaf bir kılıf içerisinde görüntülenmişti. Sızıntılarla ünlü olan Evan Blass, Twitter üzerinden cihazın önden görüntülenmiş haline paylaştı. Görselde cihazın tasarımsal olarak tüm çizgilerini göstermese bile bize bazı fikirler verebiliyor. Geçtiğimiz yılki modelde olduğu gibi yine 2. ekranın yanında çift kamera modülünün bulunduğu görülüyor. Ayıca ses açma-kapama tuşlarının cihazın sol kısmına yerleştirildiği de görülüyor.

Daha önceki görsel sızıntılarında cihazın arka tasarımının LG G5 ile benzerlik gösterdiği görülüyordu. LG G5'te kullanılan kullanıcı arayüzü ile piyasaya çıkacağı görülen cihazda gizemli bir 'Uygulamalar' dosyası belli belirsiz bir halde görülüyor.

Android 7.0 Nougat ile piyasaya çıkacak ilk cihaz olma özelliğini taşıyacak olan LG V20'nin 6 Eylül tarihinde San Francisco'daki etkinlikte tanıtılacağı söylenmişti. Cihaz ile ilgili yeni bilgiler geldikçe sizlerle paylaşacağız.

Utku Can Barut –

Kaynak: Technosfer

Son Dakika Teknoloji Lg V20 İlk Gerçek Görseli Sızdırıldı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement