Pes 2013'e Sosyallik Katan Yeni Uygulama! - Son Dakika
Teknoloji

Pes 2013'e Sosyallik Katan Yeni Uygulama!

Pes 2013\'e Sosyallik Katan Yeni Uygulama!

Sevilen futbol oyunu Pro Evolution Soccer 2013’e gelen “myPES” isimli yeni uygulama ile birlikte artık insanlarla daha rahat bir şekilde maç yapabileceğiz. Yıllardan beri EA ...

15.11.2012 14:01

Sevilen futbol oyunu Pro Evolution Soccer 2013'e gelen "myPES" isimli yeni uygulama ile birlikte artık insanlarla daha rahat bir şekilde maç yapabileceğiz.

Yıllardan beri EA Sports ile sürekli rekabet içinde olan Konami, Pro Evolution Soccer 2013 için yeni bir uygulama yayınladı. "myPES" ismi verilen bu uygulama sayesinde, yapay zekalı rakipler ile maç yapmaktan sıkılmış olan oyuncuların mücadele edecek insan bulması kolaylaşacak.

Facebook'daki "myPES" uygulaması ile doğrudan temasa geçen uygulama, hem çevrimiçi hem de çevrimdışı maçlarda birçok istatistik ve başarı sunuyor. Ayrıca oyuncular özel lig ve bölgesel gruplara katılabileceği gibi yakınlarda bulunan kullanıcılarla da mücadele edebilecekler.

PlayStation 3, Xbox 360 ve PC için hizmet verecek olan "myPES" uygulamasına, Konami tarafından sürekli yenilikler getirilecek. Ücretsiz güncellemeler ile desteklenmeye devam edecek.

>>

Kaynak: Scroll.com.tr

Son Dakika Teknoloji Pes 2013'e Sosyallik Katan Yeni Uygulama! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement