Phantom Pain İçin Yeni Eklentiler Getiren Yama Geldi - Son Dakika
Teknoloji

Phantom Pain İçin Yeni Eklentiler Getiren Yama Geldi

Phantom Pain İçin Yeni Eklentiler Getiren Yama Geldi

Bu yılın en yüksek skor alan oyunlarından biri olan Metal Gear Solid 5: Phantom Pain için yeni bir yama daha sunuculara geldi.

15.11.2015 09:31

MGS-V-Metal-Gear-Solid-The-Phantom-Pain-PC-Release-Date-Feature-Image

Bu yılın en yüksek skor alan oyunlarından biri olan Metal Gear Solid 5: Phantom Pain için yeni bir yama daha sunuculara geldi. Yeni gelen yama ile birlikte Phantom Pain'nın çevrimiçi modu olan FOB sistemine birçok yenilik geliyor. Ayrıca oyunun en sevilen karakterlerinden biri olan Quiet'da hikaye gereği oyundan ayrıldıktan sonra bu yama ile birlikte geri geliyor.

Bugün yayınlanan yama özellikle oyunun çevrimiçi kısmını etkiliyor. Phantom Pain'de başka oyuncuların üstlerine saldırmanıza olanak veren ve aynı zamanda kendi üstünüzü savunmanızı yaptığınız FOB modu için oyun birçok yerin silah ve araçlar eklendi. Yeni güvenlik araçları ile birlikte kendi üstünüz korumanız çok daha kolay olacakken, oyunun tek kişilik bölümünde bulunan "Sessizlik Modunu" artık FOB görevlerinde de kullana bileceksiniz. Bu mod sayesinde artık kendiniz rakibiniz radarından görünmez yapabileceksiniz.

Yeni yama ile ayrıca bir sürprizde sizi bekliyor. Hikaye gereği sizle yollarını ayıran Quiet birçok kişiyi oyundan soğutmuştu. Oyunculardan gelen yorumlar doğrultusunda ise sonunda Konami Quiet'ı tekrardan oyuna ekliyor. "Cloaked in Silence" görevini 7 kez tekrarlayarak artık Quiet'i tekrar görevlerde kullanabilir hale getirebilirsiniz.

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji Phantom Pain İçin Yeni Eklentiler Getiren Yama Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement