Samsung Türkiye'de Yeni Atama - Son Dakika
Teknoloji

Samsung Türkiye'de Yeni Atama

Samsung Türkiye\'de Yeni Atama

Hüseyin Erel, Ekim ayı itibariyle, Samsung markasını tüketicilerin tercihinde en üst seviyeye çıkarmak için, Samsung Electronics Türkiye Tüketici Elektroniği...

16.12.2013 21:30

- Boğaziçi Üniversitesi, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü mezunu olan Hüseyin Erel, profesyonel yaşamına 1999 yılında başladığı Procter & Gamble'da 2010 yılına kadar en sonuncusu Gillette Ticari Pazarlama Grup Müdürü olmak üzere farklı görevlerde çalıştı. Erel, 2010 – 2012 yılları arasında L'Oréal'de Tüketici Ürünleri Bölümü Satış Direktörü pozisyonunda kariyerine devam ettikten sonra; 2012 yılı Mart ayında Telpa Telekomünikasyon'da Satış ve Pazarlama'dan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görevine başladı.

Hüseyin Erel, sahip olduğu tecrübesi ile Samsung Electronics Türkiye'de, "Tüketici Elektroniği Satış ve Pazarlama" operasyonlarına yeni bir yaklaşım getirerek, bu yeni pozisyonunda Samsung markasını tüketicilerin tercihinde en üst seviyeye çıkarmaya yönelik çalışmaları ekibiyle birlikte yürütecek.

Hüseyin Erel, Samsung'un, 2006'da başlayan ve son yedi senedir üste üste devam eden TV global pazar liderliğini Türkiye'de de sürdüren ve bir numaralı tüketici tercihi marka olmasını hedefleyen stratejileri uygulayacak. Erel ve Samsung Tüketici Elektroniği ekibi, Samsung TV'nin yanısıra Samsung Beyaz Eşya ve Klimaları da aynı hedefler ile tüketici ile buluşturacak.

Teknokulis : http://www.teknokulis.com

Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Samsung Türkiye'de Yeni Atama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement