Segmentify, 8 Milyon Dolarlık Yatırım Aldı - Son Dakika
Teknoloji

Segmentify, 8 Milyon Dolarlık Yatırım Aldı

Segmentify, 8 Milyon Dolarlık Yatırım Aldı

Türk yazılım şirketi Segmentify, Koç Topluluğu Şirketleri Birinci Özel Girişim Sermayesi Yatırım Fonu (GSYF) ve Sabancı Ventures liderliğinde gerçekleştirdiği yatırım turuyla bugüne kadar aldığı yatırım miktarını 8 milyon dolara yükselttiğini duyurdu. Segmentify'ın yapay zeka teknolojisiyle, online satış yapan markalara kişiselleştirilmiş alışveriş deneyimi sunarak cirolarını artırdığı belirtildi.

12.07.2023 12:16
Türk yazılım s¸irketi Segmentify, Inventram'ın danıs¸manlıgˆını yaptıgˆı Koç Toplulugˆu S¸irketleri Birinci Özel Giris¸im Sermayesi Yatırım Fonu (GSYF) ve Sabancı Ventures liderligˆinde gerçekles¸tirdigˆi yatırım turuyla bugüne kadar aldıgˆı yatırım miktarını 8 milyon dolara yükselttiğini duyurdu.

Segmentify'ın yapay zeka teknolojisiyle, online satıs¸ yapan markaların ziyaretçilerine kis¸iselles¸tirilmis¸ alıs¸veris¸ deneyimi sunarak cirolarını artırmalarını sağladığını ifade eden Segmentify Kurucusu ve CEO'su Murat Soysal, "Müs¸teri Etkiles¸imi Platformu (Customer Engagement Platform) şirketimiz, çıktıgˆı son yatırım turunda, Inventram'ın danıs¸manlıgˆını yaptıgˆı Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.S¸. Koç Toplulugˆu S¸irketleri Birinci Özel Giris¸im Sermayesi Yatırım Fonu (GSYF) ve Sabancı Ventures'tan yatırım alarak bugüne kadar aldıgˆı yatırım miktarını 8 milyon dolara yükseltti" dedi.

"YATIRIM ALMIS¸ OLMAKTAN DOLAYI GURURLUYUZ"

Yatırım turunun devam ettigˆini söyleyen Soysal, "Globale açılmıs¸ bir Türk teknoloji firması olarak ülkemizin en güçlü s¸irketlerinden yatırım almıs¸ olmaktan dolayı gururluyuz. Bugüne kadar aldıgˆımız yatırımları, müs¸terilerimizin cirolarını artıracak stratejileri en verimli s¸ekilde hayata geçirmek üzere kullandık. Mevcut teknolojilerimizi ve ürün yelpazemizi gelis¸tirmeyi hiç bırakmadık. Bugünden sonra da aynı amaçla ama daha güçlü bir s¸ekilde hem Türkiye ve hem globaldeki büyüme yolculugˆumuza devam edecek olmanın heyecanı içindeyiz" diye konuştu.

"ÇALIS¸TIGˆIMIZ MARKALARIN 'BÜYÜME PARTNERİ' OLARAK KONUMLANIYORUZ"

Bugüne kadar 40'tan fazla ülkede 300'ün üzerinde sanal magˆazaya hizmet verdiklerini ifade eden Soysal, "Segmentify müs¸teri portföyünü hızla genis¸leterek Türkiye'de hizmet verdigˆi markaların sayısını 3 kat artırdı. Aynı zamanda Dogˆu Avrupa ve Latin Amerika bölgelerindeki müs¸teri sayısını da 2 kat artırdı. Türkiye ve globalde çalıs¸tıgˆımız markaların 'Büyüme Partneri' olarak konumlanıyoruz. Bu nedenle farklı sektör ve cogˆrafi bölgelerdeki e-ticaret dinamiklerini yakından takip ediyoruz. Uluslararası uzmanlarla ins¸a ettigˆimiz Excellence Center'ın (Mükemmeliyet Merkezi) olus¸turdugˆu stratejileri markaların ihtiyaçlarını çözecek ve fırsatları yeni satıs¸ ve ciroya dönüs¸türecek pratiklere çözümlere döküyoruz. Bu yaklas¸ımımız çalıs¸tıgˆımız markaları hem çes¸itlilik hem de sayı olarak arttırma konusunda önemli bir etken" ifadelerini kullandı.

"TEKNOLOJİMİZİ GÜNCEL TUTMA ÇABASI İÇİNDEYİZ"

Müs¸teri yolculugˆunun her adımında çözümler sunmak üzere bu yıl e-posta pazarlaması hizmeti vermeye bas¸ladıklarını belirten Soysal, "Teknolojimizi güncel tutma ve hep daha iyisini yapma çabası içindeyiz. Bu hedefe yönelik olarak 2023 yılında kendi gelis¸tirdigˆimiz akıllı e-posta hizmetimizi de kullanıma sunduk. Yeni hizmetimiz ile sanal magˆazalar eposta kampanyalarını Segmentify'ın yapay zeka teknolojisiyle entegre bir s¸ekilde kullanabiliyor ve her bir müs¸teriye dogˆru zamanda o müs¸teriye özel olarak kis¸iselles¸tirilmis¸ olarak dogˆru içerigˆi ulas¸tırabiliyor. Bu sayede e-ticaret yolculugˆunun farklı adımlarındaki müs¸terilere e-posta da dahil olmak üzere 10'un üzerinden kanaldan omni-channel (çok kanallı) ve kis¸iselles¸tirilmis¸ bir deneyim sunulması mümkün oluyor" diye konuştu.


Kaynak: DHA

Son Dakika Teknoloji Segmentify, 8 Milyon Dolarlık Yatırım Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement