Yeni HTC One A9'u Denedik! - Son Dakika
Teknoloji

Yeni HTC One A9'u Denedik!

Yeni HTC One A9\'u Denedik!

HTC'nin bir süredir sızıntılarıyla teknoloji gündemini meşgul eden yeni akıllı telefonu One A9, sonunda Soho House'da yapılan lansmanda tanıtıldı.

21.10.2015 10:49  Güncelleme: 11:09

Kasım ayının ilk haftası satışa çıkmayı planan One A9 olarak tanıtılan HTC yeni telefonun tasarımı dogadaki renklerden esinlenerek yapıldıgı soylensede cihazın renk seçenekleri ise; Opal gümüş, karbon gri, derin grenat ve topaz altın.

İÇİNDEKİ FOTOĞRAFÇIYI ORTAYA ÇIKAR

HTC One A9'da bulunan Pro modu sayesinde her seferinde mükemmel fotoğrafı yakalayabilmek için usta bir fotoğrafçı olmaya gerek yok. HTC One A9 Hyperlapse düzenleme aracıyla, videoları 12 kata kadar hızlandırarak videoları mümkün kılıyor. Çekim modlarıyla hızlandırabilirilen veya yavaş çekimde düzenlenebilen videolar için HTC Zoe de yine benzersiz bir alternatif olarak bu yeni akıllı telefonda kullanıcılara sunuluyor.

Ayrıca dış görünüşü iphone'a benzediği yönünde yorumlar yapılsada Android 6.0 Marshmallow işletim sistemini çalıştıran One A9, 2,150 mAh değerinde bir pile sahip olan cihazda Quick Charge 2.0 hızlı şarj desteği, Dot View II kılıfı ve HTC Pro Studio In-Ear kulaklığın olduğunu da belirtelim.

Haberler.com Şaziye Ceyhan

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Teknoloji Yeni HTC One A9'u Denedik! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement