Serinlemek için denize giren 2 kişi boğulmaktan kurtarıldı - Son Dakika
Turizm

Serinlemek için denize giren 2 kişi boğulmaktan kurtarıldı

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde serinlemek için denize giren 2 kişi, İ.S.A.R. ekipleri tarafından boğulmaktan kurtarıldı. Kandıra sahilleri tatilcilerin yaz mevsimlerinde yoğun ilgi gösterdiği turizm destinasyonlarının arasında yer alıyor. Türkiye Uluslararası Arama Kurtarma Kocaeli ekipleri muhtemel boğulma vakalarına karşı yoğun mesai harcıyor. Can kurtaranlar gerek kıyıdan suya girerek gerekse jet sikiyle vakalara müdahale ediyor. Son olarak bugün serinlemek için denize giren 2 kişi boğulmaktan kurtarıldı. İ.S.A.R. ekiplerince karaya çıkartılan ve ilk müdahaleleri yapılan vatandaşlar hastaneye kaldırıldı.

30.07.2023 22:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Serinlemek için denize giren 2 kişi boğulmaktan kurtarıldı

KOCAELİ - Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde serinlemek için denize giren 2 kişi, İ.S.A.R. ekipleri tarafından boğulmaktan kurtarıldı.

Kandıra sahilleri tatilcilerin yaz mevsimlerinde yoğun ilgi gösterdiği turizm destinasyonlarının arasında yer alıyor. Türkiye Uluslararası Arama Kurtarma Kocaeli ekipleri muhtemel boğulma vakalarına karşı yoğun mesai harcıyor. Can kurtaranlar gerek kıyıdan suya girerek gerekse jet sikiyle vakalara müdahale ediyor. Son olarak bugün serinlemek için denize giren 2 kişi boğulmaktan kurtarıldı. İ.S.A.R. ekiplerince karaya çıkartılan ve ilk müdahaleleri yapılan vatandaşlar hastaneye kaldırıldı.

Serinlemek için denize giren 2 kişi boğulmaktan kurtarıldı
Kaynak: İHA

Son Dakika Turizm Serinlemek için denize giren 2 kişi boğulmaktan kurtarıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement