Ardahan'da Kar ve Soğuk Hava Nedeniyle Okullar Tatil Edildi - Son Dakika
Yaşam

Ardahan'da Kar ve Soğuk Hava Nedeniyle Okullar Tatil Edildi

Ardahan\'da Kar ve Soğuk Hava Nedeniyle Okullar Tatil Edildi

Ardahan'da kar ve soğuk hava nedeniyle kaldırımlar buz tuttu, çatılarda sarkıtlar oluştu. Ardahan merkez ile Göle ve Hanak ilçesinde taşımalı eğitim yapılan okullar ile Çıldır ilçesindeki tüm okullar tatil edildi.

21.11.2023 11:03  Güncelleme: 11:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ARDAHAN'da kar ve soğuk hava nedeniyle kaldırımlar buz tuttu, çatılarda sarkıtlar oluştu. Ardahan merkez ile Göle ve Hanak ilçesinde taşımalı eğitim yapılan okullar ile Çıldır ilçesindeki tüm okullar tatil edildi.

Kentte dün sabah başlayan kar ve fırtına etkisini sürdürüyor. Dün gece hava sıcaklığı sıfırın altında 4 dereceye düştü. Soğuk hava nedeniyle kaldırımlar buz tuttu, çatılarda buz sarkıtları oluştu. Kentin yüksek rakımlı geçitlerinde ise kar ve fırtına sebebiyle çok sayıda TIR, kamyon ve otomobil mahsur kaldı. Araç sürücülerinin yardımına AFAD ve Özel İdare ekipleri yetişti. Kara saplanan araçlar, iş makineleriyle çekildi.

Öte yandan kar ve buzlanma nedeniyle Ardahan merkez, Göle ve Hanak ilçesinde taşımalı eğitim yapılan tüm köy okulları ile Çıldır ilçesindeki tüm okulların, bugün (21 Kasım Salı) tatil edildiği bildirildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Yaşam Ardahan'da Kar ve Soğuk Hava Nedeniyle Okullar Tatil Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement