Finike Cumhuriyet Meydanı ve Rekreasyon Alanı, Sefo konseri ile açılıyor - Son Dakika
Yaşam

Finike Cumhuriyet Meydanı ve Rekreasyon Alanı, Sefo konseri ile açılıyor

Finike Cumhuriyet Meydanı ve Rekreasyon Alanı, Sefo konseri ile açılıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Finike Cumhuriyet Meydanı ve Rekreasyon Alanı, 1 Temmuz Kabotaj Bayramı'nda ünlü sanatçı Sefo'nun konseri ile açılıyor. Başkan Muhittin Böcek'in hedefi olan modern yaşam alanı projesi, Atatürk Anıtı, sahil bandı ve kentsel tasarım öğelerini içeriyor. 1 Temmuz Cumartesi günü saat 21.00'de gerçekleşecek olan konser, Kabotaj Bayramı kutlamaları çerçevesinde düzenlenecek.

29.06.2023 10:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen Finike Cumhuriyet Meydanı ve Rekreasyon Alanı, 1 Temmuz Kabotaj Bayramı'nda Sefo konseri ile açılıyor.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in Finike'ye modern bir yaşam alanı kazandırma hedefiyle başlattığı Finike Cumhuriyet Meydanı ve Rekreasyon Alanı Projesi tamamlandı. Finike'ye yakışacak Cumhuriyet Meydanı, 1 Temmuz Cumartesi günü ünlü sanatçı Sefo konseri ile açılacak.

MODERN BİR YAŞAM ALANI

İlçenin yeni simgesi ve modern bir yaşam alanı olacak Finike Cumhuriyet Meydanı'nda, Atatürk Anıtı ve sahil bandı ile bütüncül olarak bir kentsel tasarım projesi gerçekleştirildi. 14 bin metrekare sert zemin, 8 bin metrekare yeşil alandan oluşan projede meydan, seyir terasları, oturma alanları, gölgelikler, satış birimleri, çocuk oyun alanları, mescit, tuvalet, yürüyüş yolu ve peyzaj düzenlemeleri yer alıyor.

SEFO COŞKUSU YAŞANACAK

Ünlü rap sanatçısı Sefo, 1 Temmuz Kabotaj Bayramı kutlamaları ve açılış çerçevesinde 1 Temmuz Cumartesi günü saat 21.00'de Finike Cumhuriyet Meydanı'nda konser verecek.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yaşam Finike Cumhuriyet Meydanı ve Rekreasyon Alanı, Sefo konseri ile açılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement