Hac görevini yerine getirmek için kutsal topraklara giden adamdan haber alınamıyor - Son Dakika
Yaşam

Hac görevini yerine getirmek için kutsal topraklara giden adamdan haber alınamıyor

Mardin'in Midyat ilçesinde yaşayan Hüsamettin Manya, 2 ay önce hac görevini yerine getirmek için gittiği kutsal topraklardan dönmedi. Ailesi, Manya'dan haber alamadıklarını ve yapılan aramaların sonuçsuz kaldığını belirtti. Manya'nın yeğeni Zeynep Barış, amcasının Arafat tepesinde kaybolduğunu ve her yerde aradıklarını söyledi. Ailesi, Manya'nın bulunması için dua ediyor ve herhangi bir olumlu haber bekliyor.

25.08.2023 16:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hac görevini yerine getirmek için kutsal topraklara giden adamdan haber alınamıyor

MARDİN - Mardin'in Midyat ilçesinde yaşayan Hüsamettin Manya, 2 ay önce hac görevini yerine getirmek için gittiği kutsal topraklardan dönmedi. İki aydır Hüsamettin Manya'dan haber alamayan ailesi yapılan tüm aramaların sonuçsuz kaldığını söyledi.

Amcasına baktığını dile getiren ve aylardır bulunması için çabaladığını söyleyen yeğeni Zeynep Barış, hacca giden amcasından bir daha haber alamadıklarını dile getirdi. Barış, "Bundan 2 ay önce amcam hac vazifesini yerine getirmek için hacca gitti. Orada Arafat tepesinde kayboldu. Onu her yerde arıyorum çok üzülüyorum. Numarasını fotoğrafını hac bölgesindeki yetkililere çabuk bulunması için gönderdik. Bütün her yere fotoğrafını yaydık. Kaç aydır perişan olduk. Kim onu görürse Allah rızası için bizlere haber versin. Amcamın adı Hüsamettin Manya" dedi.

Mekke ve Medine'deki hapishane, hastanelerde aramadık yer bırakmadıklarını ancak şu ana kadar herhangi bir olumlu netice alamadıklarını dile getiren Zeynep Barış, "Her an müjdeli bir haber bekliyoruz. En son Arafat bölgesinde görülmüş denildi. İlgili olanlardan şimdiden Allah razı olsun" şeklinde konuştu.

Hac görevini yerine getirmek için kutsal topraklara giden adamdan haber alınamıyor
Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Hac görevini yerine getirmek için kutsal topraklara giden adamdan haber alınamıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement