İzmir'de Polis Memuru Tarafından Öldürülen Öğretim Görevlisi Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
Yaşam

İzmir'de Polis Memuru Tarafından Öldürülen Öğretim Görevlisi Son Yolculuğuna Uğurlandı

İzmir\'de Polis Memuru Tarafından Öldürülen Öğretim Görevlisi Son Yolculuğuna Uğurlandı

İzmir'in Konak ilçesinde eski sevgilisi olan polis memuru tarafından sokak ortasında öldürülen öğretim görevlisi Elvin Özütaştan, ailesi, öğrencileri ve mesai arkadaşları tarafından son yolculuğuna uğurlandı. Olayın ardından düzenlenen cenaze töreninde duygusal anlar yaşandı.

04.10.2023 15:09  Güncelleme: 15:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Konak ilçesinde, eski sevgilisi olan polis memuru tarafından sokak ortasında kurşun yağmuruna tutularak öldürülen Öğretim Görevlisi Elvin Özütaştan; ailesi, öğrencileri ve mesai arkadaşları tarafından son yolculuğuna uğurlandı. Elvin Özütaştan'ın eski eşinden olan iki çocuğu da, annelerine olan son görevini yerine getirerek tabutunun başından bir an olsun ayrılmadı.

Olay, Konak ilçesi Göztepe Mahallesi 100/1 Sokak'ta meydana geldi. Konak İlçe Emniyet Müdürlüğünde polis memuru olarak görev yapan Adnan Erman Özbek, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Soma Meslek Yüksek Okulunda (MYO) Öğretim Görevlisi olduğu belirtilen Elvin Özütaştan ve erkek arkadaşı Fehmi Kaan Berberoğlu ile sokakta karşılaştı.

Öğretim görevlisini öldürdü, sevgilisini yaraladı, kaçtıktan sonra intihar etti

Bir süre birlikte olduğu Özütaştan ve Berberoğlu ile tartışmaya başlayan polis memuru Özbek, iki sevgiliye kurşun yağdırdı. Öğretim Görevlisi Elvin Özütaştan hastanede hayatını kaybederken, eski milli yüzücü olduğu belirtilen ve saldırı sırasında toplamda 7 kurşun isabet eden Fehmi Kaan Berberoğlu'nun tedavisi ise halen yoğun bakımda devam ediyor. Öğretim görevlisini hayattan koparan ve cinayetten sonra kaçan Adnan Erman Özbek de daha sonra intihar ederek hayatına son verdi.

11 yaşlarındaki iki çocuğu en önde saf tuttu

Acı olayın ardından, yaşamını yitiren Öğretim Görevlisi Elvin Özütaştan için İzmir Dikili'de cenaze töreni düzenlendi. Dikili Merkez Camii'ndeki törende duygusal anlar yaşandı.

Elvin Özütaştan'ın boşandığı eski eşinden olan 11 yaşlarındaki çocukları Ömer ve Yağız Işık da annesinin tabutunun başından ayrılmadı. İki kardeş, en ön tarafta saf tutarak annelerine olan son görevini yerine getirdi. Baba Derviş Özütaştan da cenazede ayakta durmakta güçlük çekti. Cenazeye ayrıca Elvin Özütaştan'ın yakınları, öğrencileri, üniversiteden mesai arkadaşları ve eski eşi Hakan Işık da katıldı.

Elvin Özütaştan, öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazını ardından kentteki mezarlıkta toprağa verildi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam İzmir'de Polis Memuru Tarafından Öldürülen Öğretim Görevlisi Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement