Konteyner kentte çıkan yangında 2 konteyner kül oldu - Son Dakika
Yaşam

Konteyner kentte çıkan yangında 2 konteyner kül oldu

Gaziantep'in Nurdağı ilçesindeki konteyner kentte çıkan yangında 2 konteyner tamamen yanarken, 2 konteynerde ise hasar oluştu. Yangın sırasında hafif şekilde dumandan etkilenen bir depremzede ise sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

10.11.2023 16:07  Güncelleme: 16:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konteyner kentte çıkan yangında 2 konteyner kül oldu

GAZİANTEP - Gaziantep'in Nurdağı ilçesindeki konteyner kentte çıkan yangında 2 konteyner tamamen yanarken, 2 konteynerde ise hasar oluştu. Yangın sırasında hafif şekilde dumandan etkilenen bir depremzede ise sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

Yangın, Nurdağı ilçesindeki Yaşam-1 Konteyner Kenti'nde meydana geldi. İddiaya göre, konteynerin birinde bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın kısa sürede büyüyerek yanındaki 3 konteynere daha sıçradı. Yangını fark eden konteynerdeki depremzedeler, güçlükle kendilerini dışarı attıktan sonra 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulundu.

2 konteyner tamamen yanarken, 2 konteynerde ise hasar oluştu

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, itfaiye ekipleri ise konteynerlerde çıkan yangına müdahale ederek söndürdü. Konteyner kentte çıkan yangında 2 konteyner tamamen yanarken, 2 konteynerde ise hasar oluştu.

Bir kişi dumandan etkilendi, vatandaşları o anları anlattı

Yangın sırasında hafif şekilde dumandan etkilenen bir depremzede ise sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Yangının bir anda çıktığını söyleyen çevredeki vatandaşlar ise olay sonrası yardıma koştuklarını ve depremzede vatandaşların büyük panik yaşadığını söyledi. Bir başka vatandaş ise yangında kendi konteynerinin de zarar gördüğünü ve ne yapacaklarını bilmediklerini söyledi.

Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Konteyner kentte çıkan yangında 2 konteyner kül oldu
Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Konteyner kentte çıkan yangında 2 konteyner kül oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement