Koşapınar'da festival coşkusu - Son Dakika
Yaşam

Koşapınar'da festival coşkusu

Erzurum'un Aşkale İlçesine bağlı Koşapınar Köyü'nde düzenlenen geleneksel festivalin yedincisi büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Festivalde birlik ve beraberlik mesajları verilirken, yerel sanatçılar katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı. Aileler piknik yaparken, çocuklar arasında düzenlenen yarışmalar da büyük beğeni topladı.

03.07.2023 11:22

- Koşapınar'da festival coşkusu

ERZURUM - Erzurum'un Aşkale İlçesine bağlı Koşapınar Köyü'nde geleneksel olarak düzenlenen festivalin bu yıl gerçekleştirilen yedincisinde büyük bir coşku yaşandı.

Koşapınar Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Haydar Unus, festivale katılımın her geçen gün daha da arttığına dikkat çekerek bu sene yedincisini gerçekleştirdikleri festivale Türkiye'nin farklı illerinden ve yurt dışından gelen çok sayıda katılım yaşandığını belirtti.

İki gün devam eden festivalde birlik ve beraberlik mesajları verildi. Renkli görüntülerin yaşandığı festivalde yerel sanatçılar katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı.

Festivale katılan aileler hem piknik yaptı hem de düzenlenen yarışmalarda gönüllerince eğlendi. Çocuklar arasında düzenlenen yarışmalar beğeni topladı.

Koşapınar\'da festival coşkusu
Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Koşapınar'da festival coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement