Küçük bir kızı kurtaran kahraman hayatını kaybetti - Son Dakika
Yaşam

Küçük bir kızı kurtaran kahraman hayatını kaybetti

Küçük bir kızı kurtaran kahraman hayatını kaybetti

Sakarya'da yaşayan Maşallah Akhan, Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde denize girmek için gittiği sırada boğulma tehlikesi geçiren bir kızı kurtardı. Ancak kendi hayatını kaybetti. Akhan, denizden çıkarıldıktan sonra hastaneye kaldırıldı ancak kurtarılamadı. Evli ve 3 çocuk babası olan Akhan'ın cenazesi defnedildi.

21.08.2023 13:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya'da yaşayan ve denize girmek için gittiği Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde suda boğulma tehlikesi geçiren küçük kızı kurtaran 38 yaşındaki Maşallah Akhan hayatını kaybetti.
Olay, dün Kandıra ilçesi Cebeci sahilinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Geyve Karaçam'da yaşayan 38 yaşındaki Maşallah Akhan, Cebeci sahiline gitti. Burada 10 yaşlarındaki bir kız çocuğunun boğulma tehlikesi geçirdiğini gören Akhan, suya atladı. Küçük kızı kurtaran Maşallah Akhan, sudan çıkamadı. Kocaeli Sahilleri Su Kazaları Engelleme Merkezi (KOSKEM) cankurtaranları tarafından denizden çıkarıldıktan sonra Kandıra Devlet Hastanesine kaldırılan Akhan, burada yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Evli ve 3 çocuk babası olduğu öğrenilen Maşallah Akhan, Geyve Karaçam Mahallesi Kestanelik Camii'nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Küçük bir kızı kurtaran kahraman hayatını kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement