Sıcaktan bunalan vatandaşlar derede serinliyor - Son Dakika
Yaşam

Sıcaktan bunalan vatandaşlar derede serinliyor

Hakkari'nin Derecik ilçesinde sıcak havalardan bunalan vatandaşlar, ilçe merkezinden akan derede serinlemek için bir araya geliyor. Derecik'te çocuklar, azalan su seviyesine rağmen derede yüzerek serinliyor ve eğleniyor. Vatandaşlar, derede geçirdikleri zamanı keyifle değerlendiriyor ve arkadaşlarıyla eğlenceli anlar yaşıyor.

14.09.2023 01:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sıcaktan bunalan vatandaşlar derede böyle serinliyor

HAKKARİ - Hakkari'nin Derecik ilçesinde sıcak havalardan bunalan vatandaşlar, ilçe merkezinden akan derede serinliyor.

Derecik ilçe merkezinden geçerek Irak'ın Diyana şehrine akan Hacıbey Deresi, serinlemek isteyen vatandaşların uğrak mekanı oldu. Akdeniz ikliminin hakim sürdüğü Derecik'te, özellikle çocuklar derede hem serinliyor hem de doyasıya eğleniyor.

Ailesiyle beraber yüzmeye geldiklerini belirten Dilan Es isimli çocuk, "Havuzumuz olmadığından dolayı derelerde yüzüyoruz. Bu yıl kuraklıktan dolayı derenin suyu çok azalmış, yine de serinlemek için bize yetiyor. Bu dere bizim hem sahilimiz, hem plajımız, hem de havuzumuz oldu. Akşam saatlerine kadar burada kalıyoruz. Güzel vakit geçiriyoruz. Boş zamanlarımızı yüzerek değerlendirmeye çalışıyoruz. Arkadaşlarımızla eğlenceli anlar yaşıyoruz" ifadelerini kullandı.

Sıcaktan bunalan vatandaşlar derede serinliyor
Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Sıcaktan bunalan vatandaşlar derede serinliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement