10 Yaş Tenis Turnuvasında Şampiyonlar Belli Oldu - Son Dakika
Yerel

10 Yaş Tenis Turnuvasında Şampiyonlar Belli Oldu

10 Yaş Tenis Turnuvasında Şampiyonlar Belli Oldu

Osmangazi Belediyesi’nin Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlediği, 10 Yaş Osmangazi Kış Kupası Tenis Şampiyonası sona erdi.

22.11.2015 18:16

Osmangazi Belediyesi'nin Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlediği, 10 Yaş Osmangazi Kış Kupası Tenis Şampiyonası sona erdi.

Osmangazi Belediyesi tarafından yaptırılan Ertuğrul Sağlam Spor Tesisleri'nde, 14-15 ve 21-22 Kasım tarihleri arasında düzenlenen turnuvaya, kızlar ve erkeklerde 13 kulüpten 96 sporcu katıldı. Geçtiğimiz hafta yapılan grup maçlarının ardından dereceye giren sporcuların, birincilik için kıyasıya mücadele ettiği müsabakalarda, kızlarda Zeynep İlker rakibi Gamze Tuna'yı mağlup ederek turnuvayı şampiyon olarak tamamlarken, Alara Keleş 3'üncü, Ekin Ferah Keleş 4'üncü oldu. Erkekler kategorisinde ise, oldukça çekişmeli geçen müsabakaların sonunda Cem Atlamış turnuvayı şampiyon olarak tamalarken, Ozan Erez 2'inci, Ege Alabaş 3'üncü, Ahmet Berke Aladağ ise 4'üncü oldu.

Müsabakalar sonunda dereceye giren sporculara madalya ve kupalarını Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, eşi Sevginaz Dündar ve kızları ile birlikte verdi. Kupa ve madalya töreni öncesi konuşan Başkan Mustafa Dündar, "Osmangazi belediyesi olarak spora çok ciddi destek veriyoruz. Ertuğrul Sağlam Spor tesisleri de, Bursa'mıza kazandırdığımız tesislerimizden sadece birisi. Önemli olan bu tesislerden vatandaşlarımızın faydalanması. Eğer birileri kullanıyorsa, birileri buralara gelip spor yapıyorsa, buralardan fayda sağlıyorsa, işte o zaman bu tesisler kıymetli. Bizim isteğimiz, bu tesislerimizin aktif bir şekilde kullanılması. 9 ve 10 yaş turnuvasının ardından, önümüzdeki günlerde okullar arası bir müsabaka gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Amacımız, ders dışında, çocuklarımızın farklı etkinliklerle, çocuklarımızın kendini geliştirmesine, onların sosyalleşmesine katkı sağlamak. Ben, bu turnuvalara katılan tüm çocuklarımızı, velilerimizi turnuvada emeği geçen herkesi ayrı ayrı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Başkan Dündar, kupa ve madalya töreni sonrası turnuvaya katılan sporcu ve aileleri ile birlikte resim çektirdi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 10 Yaş Tenis Turnuvasında Şampiyonlar Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement