14 Şubat Öykü Günü Kayseri'de Kutlandı - Son Dakika
Yerel

14 Şubat Öykü Günü Kayseri'de Kutlandı

14 Şubat Öykü Günü Kayseri\'de Kutlandı

14 Şubat Dünya Öykü Günü kutlamaları kapsamında Dünya'nın Öyküsü Dergisi, Semaver Öykü Dergisi, Esrar Şiir Sanat Dergisi, Erciyes Üniversitesi İş Birliği ile imza ve söyleşi günü düzenlendi."Dünya Öykü Günü Bildirisi"nin okunmasıyla başlayan...

15.02.2013 10:48

14 Şubat Dünya Öykü Günü kutlamaları kapsamında Dünya'nın Öyküsü Dergisi, Semaver Öykü Dergisi, Esrar Şiir Sanat Dergisi, Erciyes Üniversitesi İş Birliği ile imza ve söyleşi günü düzenlendi.

Mustafa Balel'in yazdığı "Öykü Yaşamın Sesidir" başlıklı

"Dünya Öykü Günü Bildirisi"nin okunmasıyla başlayan söyleşi çeşitli öykülerin okunmasıyla devam etti.

14 Şubat'ın Dünya Öykü Günü olması nedeniyle Kayseri'de Dünyanın Öyküsü Dergisi, Semaver Öykü Dergisi, Esrar Şiir Sanat Dergisi, Erciyes Üniversitesi iş birliği ile Kayseri Öykü günü düzenlendi.

Etkinliğe Dünyanın Öyküsü Dergisi Genel Yayın Yönetmeni ve Dünya Öykü Günü'nün fikir babası öykücü Özcan Karabulut, Erciyes Üniversitesi Rus Dili ve Edebiyatı bölümü öğretim görevlisi Prof. Dr. Sevinç Üçgel, Şirvan Erciyes, Semaver Öykü Dergisi Editörü Deniz Dengiz Şimşek, imtiyaz sahibi Baki Karcı, Esrar Şiir Sanat Dergisi editörlerinden Alptuğ Topaktaş katıldı.

Özcan Karabulut, Dünya Öykü Günü için Kayseri'de bulunmaktan mutlu olduğunu, Kayseri'de öyküye ilginin beklendiğinden fazla olmasına sevindiğini belirtti.

Nar kitapevi sahibi Nejat Arın, "İlimizde birincisi kutlanan Dünya Öykü Günü'nün sonraki yıllarda daha geniş platformlarda duyularak daha çok katılımcıya ulaşması için çalışmalar devam edecek" dedi.

Kayseri'de sosyal ve kültürel hayatına katkı sağlayan projelere destek vermeye devam edeceklerini ekleyen Nejat Arın, Özcan Karabulut gibi değerli bir yazarı ilimizde ağırlamaktan mutluluk duyduğunu da sözlerine ekledi.

Özcan Karabulut'un "Yazarlık ve Öykü Serüveni" adlı söyleşisinin ardından hayranlarına imza verdi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 14 Şubat Öykü Günü Kayseri'de Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement