2014 Yerel Seçimlerine Doğru - Son Dakika
Yerel

2014 Yerel Seçimlerine Doğru

2014 Yerel Seçimlerine Doğru

Partisinin 12.kuruluş yılını kutlayan Ak Parti Salihli Belediye Başkan Aday Adayı Veteriner Hekim Ulvi Murat Tunca, Salihli seçmenine seslenerek "30 Mart 2014 yerel seçimlerinde Ak Partili belediyecilik anlayışını bir kez deneyin, farkı"...

14.08.2013 13:49

Partisinin 12. kuruluş yılını kutlayan Ak Parti Salihli Belediye Başkan Aday Adayı Veteriner Hekim Ulvi Murat Tunca, Salihli seçmenine seslenerek "30 Mart 2014 yerel seçimlerinde Ak Partili belediyecilik anlayışını bir kez deneyin, farkı göreceksiniz" dedi.

Ak Parti'nin anlayışının farklı olduğunu vurgulayan Tunca "Biz insan odaklı siyaset yapıyoruz. Halka hizmetin, Hakka hizmet olduğuna inanıyoruz. Salihli Ak Parti belediyeciliği ile tanıştığı zaman, Salihli'nin çehresi değişecek. Ben Salihlililerin en az bir dönem, 5 yıllık süreçte bizi denemelerini istiyorum. Denemekle kaybedeceğiniz bir şey yok. Biz sırtımıza aldığımız yükü Allah'ın izniyle görev süremizin sonuna kadar yapacağız" dedi.

Bundan 12 yıl önce Ak Parti'nin kurulduğunu vurgulayan Tunca; "Kurulduktan bir yıl sonra yapılan seçimlerde ise tek başına iktidar olan Ak Partimiz, milletine hizmet etmek için çalıştı ve çabaladı. Birçok alanda devrim niteliğinde hizmet ve yatırımların hız kesmeden devam etti. Bugün gelinen noktada, Türkiye için sağlıktan, eğitime başta olmak üzere her alanda büyük reformları gerçekleştirebilmiş olmanın mutluluğu içerisindeyiz. Türkiye sevdalısı liderimiz, Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde, millete hizmeti sevda bilerek çalışmaya devam ediyoruz" dedi.

Millete sevdalanmış hizmet eri olduklarını belirten Tunca "Ak Partililer olarak bizler milletin iktidarı ve hizmetkarı olmaya devam edeceğiz. Partimizin 12. kuruluş yıldönümü öncelikle milletimize, ülkemize ve partililerimize hayırlı olsun" sözlerine yer verdi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 2014 Yerel Seçimlerine Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement