Türkeli Belediye Başkanı Özcan'dan 23 Nisan Mesajı - Son Dakika
Yerel

Türkeli Belediye Başkanı Özcan'dan 23 Nisan Mesajı

Türkeli Belediye Başkanı Özcan\'dan 23 Nisan Mesajı

Türkeli Belediye Başkanı Halil Dilek Özcan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

22.04.2014 16:26  Güncelleme: 16:34

Türkeli Belediye Başkanı Halil Dilek Özcan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın, Türk ulusu için çok önemli mesajlar içerdiğini vurgulayan Özcan, bu bayramın dünyada hiçbir ülkede bulunmayan iki farklı unsuru bir araya getiren milli bir bayram olduğunu belirtti.

Özcan, şunları kaydetti:

"Bir taraftan Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerinin atıldığı, milli egemenliğin ilan edildiği Türk ulusu için çok anlamlı bir gün, diğer taraftan 'Yarının büyükleri, geleceğin garantisi' çocuklar için bir şenlik. Ulu Önder Atatürk'ün Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açıldığı günü bayram olarak çocuklara armağan etmesi O'nun geleceğimizin garantisi çocuklara verdiği değerin ve duyduğu güvenin en büyük göstergesidir. Eğer bugün geleceğe güvenle bakabiliyorsak, bu Mustafa Kemal Atatürk ve kurduğu Cumhuriyet sayesindedir. Türkiye'yi, çağdaş, demokratik, laik, bilgi çağını yakalamış, mutlu bir ülke olarak gelecek kuşaklara bırakmak en önemli sorumluluğumuzdur. Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak kutladığımız 23 Nisan'ın taşıdığı simgesel değer ve anlamlara sahip çıkmalı, Meclisimizi ve Cumhuriyetimizi kuranların ülkülerini yaşama geçirmek için var gücümüzle çalışmalıyız." - Sinop

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Türkeli Belediye Başkanı Özcan'dan 23 Nisan Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement