29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na Doğru - Son Dakika
Yerel

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na Doğru

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı\'na Doğru

Seyhan Belediye Başkanı Öztürk, Ceyhan Belediye Başkanı Sözlü ve CHP İl Başkanı Sümer, yayınladıkları mesajla 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı.

28.10.2013 17:09

Seyhan Belediye Başkanı Öztürk, Ceyhan Belediye Başkanı Sözlü ve CHP İl Başkanı Sümer, yayınladıkları mesajla 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı.

Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk, mesajında Cumhuriyet Bayramı'nın 90. yıl dönümünü heyecan içerisinde kutladıklarını belirtti.

Mustafa Kemal Atatürk'ün cumhuriyeti "fazilet düzeni" olarak tanımladığını anımsatan Öztürk, "Hedefimiz Adanamızı cumhuriyetimizin 100. kuruluş yıldönümü olan 2023'te yaşanabilir ve modern bir şehir haline getirmektir. Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk'ün koyduğu hedefler bizim de hedefimizdir" ifadelerini kullandı.

Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ise cumhuriyetin kutlu bir miras olduğunu dile getirdi.

Sözlü, şunları kaydetti: "Birlikte rahmete inanmış ecdadımızın kanlarıyla, canlarıyla sulanmış bu mübarek vatan topraklarında ayrılık tohumları yeşertme çalışmaları ve sonsuz kardeşlik ahdimizi fitne silahıyla bozma çabaları asla sonuç vermeyecektir."

CHP İl Başkanı Orhan Sümer de cumhuriyetin sağladığı barış ve huzur ortamı sayesinde, Türkiye'de eğitimden sağlığa, sanayileşmeden altyapıya, siyasetten ekonomiye her alanda önemli atılımlar gerçekleştirdiğini anlattı. - Adana

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement