AK Parti'li Özlem Yemişçi'den Zafer Bayramı Mesajı - Son Dakika
Yerel

AK Parti'li Özlem Yemişçi'den Zafer Bayramı Mesajı

AK Parti\'li Özlem Yemişçi\'den Zafer Bayramı Mesajı

AK Parti'li Özlem Yemişçi, verilen büyük mücadeleler neticesinde sağlamlaşan milli birlik ve kardeşliğin, sahip olunan en değerli kazanımlardan biri olduğunu bildirdi.

30.08.2014 14:14  Güncelleme: 14:47

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Özlem Yemişçi, verilen büyük mücadeleler ve göğüslenen çetin zorluklar neticesinde sağlamlaşan milli birlik ve kardeşliğin, sahip olunan en değerli kazanımlardan biri olduğunu bildirdi.

Yemişçi, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, 30 Ağustos'un, tüm dünyanın artık tarihin derinliklerine gömüldüğünü düşündüğü bir sırada kendi küllerinden yeniden doğan bir milletin tarihe düştüğü bir kayıt olduğunu belirtti.

Ağustos ayının Türk tarihinde farklı bir yeri olduğunu ifade eden Yemişçi, şunları kaydetti:

"Zafer ayı olarak nitelendirdiğimiz bu ay, tarihi süreç içinde milletimiz açısından önemli dönüm noktalarının gerçekleştiği bir aydır. Verilen büyük mücadeleler ve göğüslenen çetin zorluklar neticesinde sağlamlaşan milli birlik ve kardeşliğimiz sahip olduğumuz en değerli kazanımlarımızdan biri olmuştur. Dün olduğu gibi bugünde sahip olduğumuz bu değerleri koruma ve geliştirme adına karşımıza çıkan her zorluğu ve engeli aşma azminde olduğumuz muhakkaktır. 30 Ağustos Zaferi, tarihimizin en önemli dönüm noktalarından biridir. Milletimiz kazanılan bu büyük zafer ile özgürlük ve bağımsızlığından asla taviz vermeyeceğini sonsuza kadar var olacağını tüm dünyaya kabul ettirmiştir." - Tekirdağ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti'li Özlem Yemişçi'den Zafer Bayramı Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement