6. Dosb Amatör Spor Etkinlikleri Sona Erdi. - Son Dakika
Son Dakika Logo
Yerel

6. Dosb Amatör Spor Etkinlikleri Sona Erdi.

6. Dosb Amatör Spor Etkinlikleri Sona Erdi.
12.09.2007 12:32

Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü (Dosbm) Tarafından Her Yıl Geleneksel Olarak Düzenlenen Voleybol, Basketbol ve Futbol Branşlarından Oluşan Amatör Spor Etkinlikleri, Düzenlenen Ödül Töreni ile Sona Erdi.

Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü (DOSBM) tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen voleybol, basketbol ve futbol branşlarından oluşan Amatör Spor Etkinlikleri, düzenlenen ödül töreni ile sona erdi.

Bu yıl 6.'sı düzenlenen etkinliklerin ödül törenine Denizli Vali Yardımcısı Mestan Yaman, Honaz Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Sedat Sarıçoban, Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, Gençlik ve Spor İl Müdürü Necdet Ayaz, Denizli Belediyespor Başkanı Namık Kemal Eraslan, DOSB Müdürü Tanju Beştaş ve davetliler katıldı. Ödül töreninde konuşan DOSBM Tanju Beştaş, etkinliklerin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederek, "Organize Sanayi Bölgesinde bulunan firmalarda çalışanların, birbirleriyle kaynaşmalarını ve tanışmalarını sağlamak amacıyla düzenlenen etkinlikler dostluk havası içinde geçti. Bu tür aktiviteler bundan sonraki yıllarda da devam edecek"dedi.

Yapılan konuşmaların ardından ödül törenine geçildi. Etkinliklerde dereceye girerek ödül alan firmalar şöyle sıralandı. OSB Bayanlar Voleybol turnuvası'nda birinciliği Tümteks Tekstil, ikinciliği Polen Tekstil kazanırken, OSB Erkekler Voleybol Turnuvası'nda Kaynak Tekstil birinci, Ekpen Tekstil ikinci, Dost Tekstil de üçüncü oldu. Basketbol Turnuvası'nda Gökhan Tekstil birinci, Nesa Tekstil ikinci, Tümteks Tekstil üçüncü olurken, Altınbaşak Tekstil en centilmen takım, Nesa Tekstil'den Faik Murat Arslan da sayı kralı oldu.OSB Futbol Yükselme Grubu müsabakalarında ise, birinciliği Deha Tekstil, ikinciliği Uğurlu Oto Cam, üçüncülüğü Denteks Tekstil takımları elde etti. Yükselme müsabakalarında Zekeriya Sezer gol kralı olurken, en centilmen takım ise Uspar Tekstil oldu. OSB Futbol Ligi'nde İrem Tekstil şampiyonluğa ulaşırken, ikinciliği Uğurlu Oto Cam, üçüncülüğü ise Altınbaşak Tekstil aldı. OSB Ligi gol kralı Uğurlu Oto Cam'dan Ali Rıza Karakurt olurken, en centilmen takım ise Çiçek Buris Takımı oldu.

(AV-SÇ-Y)

12.09.2007 12:23 TSİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 6. Dosb Amatör Spor Etkinlikleri Sona Erdi. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement