7'nci Eshab-I Kehf Ödülleri Sahiplerini Buldu - Son Dakika
Yerel

7'nci Eshab-I Kehf Ödülleri Sahiplerini Buldu

7\'nci Eshab-I Kehf Ödülleri Sahiplerini Buldu

Diyanet Vakıf Çalışanları Birliği Sendikası (Din-Bir-Sen) tarafından bu yıl 7'ncisi düzenlenen Ashabı Kehf ödülleri düzenlenen törenle sahiplerine verildi.

22.06.2013 13:13

Diyanet Vakıf Çalışanları Birliği Sendikası (Din-Bir-Sen) tarafından bu yıl 7'ncisi düzenlenen Ashabı Kehf ödülleri düzenlenen törenle sahiplerine verildi.

Bu yıl 7'ncisi düzenlenen Ashabı Kehf ödül törenine Gölbaşı ilçesinden yılın ilçe Belediye Başkanı olarak Yusuf Özdemir ile yılın Mütahiti olarak Aysel Uçar da katılarak ödüllerini aldı.

Ödül töreninde açılış konuşmasını (Din-Bir-Sen) Kahramanmaraş İl Başkanı Kazım Ardıç yaptı. Ardıç, konuşmasında çalışmaları ile halkın takdirini kazanmış kişileri özenle belirlediklerini söyleyerek, "Bu program ve organizasyon bölgemizin değişik il ve ilçelerde yaptıkları çalışmalarla başarılarına tanık olduğumuz kişi ve kuruluşlara verilmiş birer onur ve teşekkür belgesidir. Çalışmaları ve idaresiyle halkın takdirini kazanmış insanları onure etmek amacıyla onları toplum ve kamuoyuna tanıtmak bizim için sorumluluktur" dedi.

7'nci Eshab-ı Kehf Başarı Ödülleri Yılın bakanı, bürokratı, yılın valisi, kaymakamı, belediye başkanı, milletvekili, eğitim kurumu, sivil toplum örgütü ve iş adamı gibi 25 branşta verildi. Yılın İlçe Belediye Başkanı Ödülüne Yusuf Özdemir layık görüldü. Özdemir'e ödülünü Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu verdi.

Ödül töreninde konuşan Belediye Başkanı Özdemir, "Aldığım bu ödül halkımıza layıktır. Bu ödül ile birlikte omzumuzdaki yükün bir kat daha arttığının farkındayız. Hizmet yolunda Gölbaşı olarak kenetlendik ve ilçemiz için yapacağımız çok güzel projeler için bir olduk. Bundan sonrada çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle, bu prestijli gecede bizleri bir araya getiren ve Eshab-ı kehf Yılın Enleri Ödülleri Zirvesi töreninin organize edilmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyor şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu.

Yılın Müteahhiti ödülüne layık görülen Aysel Uçar'a ödülünü Kahramanmaraş Milletvekili Yıldırım Mehmet Ramazanoğlu verdi.

Aysel Uçar ise, yaptığı konuşmada böyle anlamlı bir ödül aldığım için çok mutlu olduğunu, kendi alanlarında başarılı birçok insanla bir arada olmaktan ve böylesi bir atmosferi yaşamaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Uçar, "Eshab-ı Kehf Yılın Enleri Ödülleri tarafından böyle bir ödüle layık görülmek beni fazlası ile gururlandırdı. Tüm arkadaşlarımız ile birlikte sürekli çalıştık. İşte böyle bir gecede bu emeklerimizin karşılık bulduğunu görmek ziyadesi ile güzel. Bu çalışmada emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler" ifadelerini kullandı. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 7'nci Eshab-I Kehf Ödülleri Sahiplerini Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement